Δίλημμα και φοβοι περί δακτυλίου
Γεια σας, χαίρομαι πραγματικά που βρήκα ένα site σαν αυτό με ανθρώπους που έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα, γιατί μέχρι τώρα ένιωθα η μοναδική στον κόσμο.
Να μην μακρυγορώ...
Είμαι 26 χρονών, 1.67 και 107 κιλά. Δίαιτες ξανα καi ξανά και τα αποτελέσματα τα ίδια καί πάλι φτου κι απ' την αρχή. Τι ψυχοφθόρο πράγμα όχι να ξεκινάς μια δίαιτα, αλλα να την σταματάς. Τότε νιώθεις ένα σκουπίδι. Έτσι αποφάσισα να ψάξω να βρω κάποιον τρόπο να απαλλαγώ απ' αυτά τα κιλά πριν περάσει η ζωή μου και φτάσω 70 χρονών και δεν έχω ζήσει όπως θέλω.
Ζήτησα τη συμβουλή ενός οικογενειακού μας γιατρού-xειρούργου ο οποίος ειδικεύεται στην παχυσαρκία και την καταπολέμιση της. Στην αρχή ήθελα να βάλω μπαλονάκι, αλλά με συμβούλεψε να μη το κάνω γιατί δεν θα έχω τα αποτελέσματα που θα ήθελα. Και μου μίλησε για τον δακτύλιο. Αρχικά ενθουσιάστηκα, και αποφάσησα να το κάνω.
Όμως κάποια πράγματα με σταματούν. Το πρώτο είναι τα 6.500 ευρώ, μεγάλο ποσο... Το δεύτερο είναι ότι δεν έχω μπει ποτέ σε νοσοκομείο και φοβάμαι πάρα πολύ αναισθησίες, ράμματα, και δεν ξέρω γω τι άλλο. Το τρίτο και το πιο σημαντικό είναι ότι για τον υπόλοιπο καιρό μέσα στο σώμα μου θα υπάρχει κάτι ξένο, το οποίο και πάλι θα με κάνει να νιώθω "διαφορετική"... και εκεί είναι που κόλησα. Στο ότι λέω τόσο ανίκανη είμαι να τα χάσω μόνη μου και πρέπει να φτάσω σε αυτό το σημείο; Να χειρουργηθώ;
Συγγνώμη αν σας "έριξα" αλλά ήθελα να μιλήσω κάπου που θα με καταλάβουν... και δεν υπήρχε κανείς ...
Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων...
\
--------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.girlgamersuk.com/wp-conte...rs_600x300.jpg
skate shoes air jordan cp3 iv black lunarglide 3 anthracite volt adizero rose black shoes