Nευρική Ανορεξία Ξανά ???
Γεια σας ! Νew member here seeking for help ! Το δικό μου θέμα έχει να κάνει πρωτίστως με τη νευρική βουλιμία, η οποία με ταλαιπωρεί αφάνταστα τα τελευταία δυόμισι χρόνια.. Η ιστορία μου είναι μεγάλη και πολυθεματική και επομένως θα προσπαθήσω να τα πειγράφω όσο πιο σύντομα γίνεται για να καταλήξω και στην τωρινή πραγματικότητα..
Στα 17 πέρασα νευρική ανορεξία σοβαρού βαθμού φτάνοντας 35 κιλά και αναγκάστηκα να νοσηλευτώ σε κλινική δημόσιου νοσοκομείου για 2 μήνες.. Κατάφερα να το ξεπεράσω και να βάλω τα κιλά που έπρεπε ώστε να βγώ.. Στην πορεία και με την πίεση των Πανελληνίων έφτασα μέχρι 63 λόγω του ότι έτρωγα συνεχώς jukns απ έξω κ δεν πολυπρόσεχα ούτε γυμναζόμουν.. Μετά το καλοκαίρι τα έχασα και από τότε ταλαιπωρούμαι αφάνταστα με σποραδικά υπερφαγικά επεισόδια και κάνοντας εφαρμογή των γνωστών αντιρροπιστικών συμπεριφορών....(εμετοί, υπόθετα, καθαρτικά, υπερβολική άσκηση..)
Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα σε γενικές γραμμές...
Επί του παρόντος τώρα : Είχα φτάσει 55 κιλά για κάποιο λόγο και ήθελα να χάσω 5.. Τα έχασα τα 5 και τώρα βλέπω ότι είμαι χοντρή και με δείχνουν χάλια τα κολάν κ θέλω να χάσω όσα περισσότερα γίνεται... Τρώω μόνο ένα κουλούρι το πρωί και την υπόλοιπη μέρα 4 φρούτα...Κ πίνω πολύ νερό έχω ξεκινήσει κ κρέμες αδυνατίσματος, παίρνω κ χάπια που αδυνατίζουν, γενικώς ό,τι μπορώ να εφαρμόσω για να είμαι αδύνατη το αξιοποιώ.. Μου αρέσει να είμαι πολύ αδύνατη.. Βλέπω καθημερινά thinspitarion videos στο youtube.. Η Kate Moss είναι το είδωλό μου κ την έχω δεκάδες αφίσες στο δωμάτιό μου.. Εχω γραμμένα παντού anorexia quotes για να μου κάνω πλύση εγκεφάλου... Δεν θέλω να έχω καμπύλες, ούτε πιασίματα, ούτε στήθος... Θέλω να είμαι ένα αδύνατο delicate and sensitive κοριτσάκι... Για πάντα... Με έχει επηρεάσει πολύ στη ζωή μου.. Κάνω τεράστια εκγράτεια κ φοβάμαι την απώλεια του ελέγχου... Δεν πίνω ούτε καφέ... Δεν θέλω να κοιτάζω φαγητό.. Ούτε να το μυρίζω.. Θέλω να είμαι υπεράνω αυτού...
Αυτά είχα να παω σε γενικές γραμμές... Δεν θέλω να ξαναπεράσω ανορεξία, αν κ εδώ που τα λέμε κ να θέλω δεν θα τα καταφέρω, αλλά θέλω να γίνω το πρότυπο κοριτσάκι που έχω στο μυαλό μου, a real thinspo...
........:(................