ή εάν έχετε πάει για διακοπές ή για σπουδές!!!!!!!!!!
Printable View
ή εάν έχετε πάει για διακοπές ή για σπουδές!!!!!!!!!!
εχω παει ερασμους Στοκχολμη και ειναι υπέροχη
Αχ μακαρι να ζουσα...
λεσσινγκ και εγω το ιδιο λεω! αχ...
παμε ταξιδι;
Θα βρουμε φτηνο πακετο απο το ιντερνετ,ψηνεσαι;
Quote:
Originally posted by Pitsirdelaki
Μπορείς να μου πείς περισσότερες λεπτομέρειες?
Σε πιοιόν τομέα έχεις πάει με το εράσμους?
εκανα πρακτική εκεί σε νοσοκομείο, άλλο επίπεδο απο άποψη επιστημονικής κατάρτισης, τρόπου εργασίας και γενικά νοοτροπίας! Εκει πραγματικά ένιωσα επιστήμονας υγείας, Ενδιαφερεσαι για εράσμους. εργασία ή μεταναστευση γενικότερα?
εκανα πρακτική εκεί σε νοσοκομείο, άλλο επίπεδο απο άποψη επιστημονικής κατάρτισης, τρόπου εργασίας και γενικά νοοτροπίας! Εκει πραγματικά ένιωσα επιστήμονας υγείας, Ενδιαφερεσαι για εράσμους. εργασία ή μεταναστευση γενικότερα?
κ εγώ σ΄ αυτόν τον τομέα κινούμαι!!!!!!!!!!!!!!!!
Για εργασία ενδιαφέρομαι αλλά οι πληροφορίες που έχω προέρχονται από άτομα που απλά έχουν κάποιους γνωστούς εκεί!!!!!!!!
Pitsirdelaki έχεις u2u!!!!!!
Κορίτσια θα πάω εγώ κ θα σας φιλοξενήσω!!!!!!!!!!:eureka::eureka::eur eka::eureka:
break you got yourself a reply! χαχαχαχα :wink1::kiss:
ναι ναι!!!!!!!!:spin:Quote:
Originally posted by break
Pitsirdelaki έχεις u2u!!!!!!
Κορίτσια θα πάω εγώ κ θα σας φιλοξενήσω!!!!!!!!!!:eureka::eureka::eur eka::eureka:
Ζηλευωωωωω εγω 4 χρονια δεν εκανα χαρτια για ερασμους τελοσπαντων αν κ δεν μας στελνουν σουηδια συνηθως αλλα αλλου παντως θα μεταναστευα εκει αμα ηταν να φυγω εξωτερικο η αγγλια απ οσο εχω συζητησει κ με αλλα ατομα η σουηδια ειναι σε πρωτες προτιμησεις για εξωτερικο why notQuote:
Originally posted by Pitsirdelaki