ΤΑ ΚΙΛΑ ΧΑΘΗΚΑΝ! ΣΤ\'ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΜΩΣ???
Καλησπέρα στο φόρουμ.
Είμαι καινουργια εδώ και χαρηκα πολυ που σας ανακάλυψα μετα απο ενα γενικό google search έπεσα μέσα :starhit:
Είμαι απο Κύπρια, 30 και κατι χρονων, 1,60 και απο 70 κιλά κατάφερα να χάσω τα 10 και μου μενουν 2-3 ακομα και φτάνω στο στόχο μου.
Τα εχασα με 3 μήνες με διαιτα ντουκαν και ειμαι χαρουμενη που μου "εκατσε" η διαιτα αυτή μιας και δεν ενιωσα πείνα ουτε μια μέρα εκτος απο τις 2-3 πρωτες μερες.
Εννοειται ότι θα ακολουθησω την 3 φαση μολις χασω τα κιλα που θελω που ειναι η συντηριση. Και την 4 φαση μετα. Αυτό που με απασχολει ομως ειναι αν τα κιλα εφυγαν μια για παντα η μολις τελειωσω την συντηριση θα αρχισω να τα παιρνω πισω ενα ενα και να βρεθω με περισσοτερα απο οσα εχασα?
Βεβαια θα προσεχω και θα εχω τα ματια μου ορθανοιχτα αλλα ακουσα οτι μετα απο πρωτεινικες διαιτες μετα οσο και να προσεχεις τα βαζεις γιατι αν και δεν ειμαι λιχουδου η να μου αρεσει η ποσοτητα αλλα οσο και να πεις θα φαω και τα φρουτα μου μετα και θα πιω και το χυμο μου και το ποτακι μου και τη πατατουλα μου..
Φοβαμαι οτι οι κοποι μου θα πανε χαμενοι...
Τριγυρνα συνεχως στο μυαλο μου οτι ειναι προσωρινη η χαρα μου..
Σας ευχαριστώ και δωστε μου τα φωτα σας εσεις που εισαστε πιο ειδικοι και ειδικα αν υπαρχουν εδω ατομα που εκαναν ντουκαν πριν η αλλη πρωτεινικη διαιτα και ενω εχασαν τα κιλα που ηθελαν καταφεραν να τα διατηρησουν για μεγαλο χρονικο διαστημα και πως.
ευχαριστω ξανα xx