Καλησπέρα σε όλους.
Πριν από περίπου δύο χρόνια είχα ένα ψυχωσικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να κταλήξω σε κλινική για δύο μήνες. Εκεί μου δώσανε πολλά χάπια (Αkineton, Dumirox -νομίζω- , Risperdal και μερικά άλλα), καθώς και την ένεση Risperdal Consta. Μετά την έξοδό μου από την κλινική με παρακολούθησε ψυχίατρος και σιγά σιγά μου μείωσε τις δόσεις των φαρμάκων και μου άλλαξε τα χάπια και τώρα παίρνω Seropram, Topamac και Invega και έχω κόψει την ένεση εδώ και τρείς μήνες. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω, είναι αν κανείς από σας που είχε παρόμοιο περιστατικό, είχε σαν παρενέργεια έντονη νευρικότητα, κάτι που με έχει εξαντλήσει τα δύο αυτά χρόνια, δηλαδή σε σημείο να μην μπορώ να κάτσω ακίνητη σε ένα σημείο -το είχα έντονα στη κλινική και τουσ πρωτους 6 μήνες, αλλά και τώρα ακόμα κουνάω χέρια και πόδια νευρικά πάνω κάτω- και επίσης παρατήρησα κάποια μπλοκάρισμα στισ σκέψεισ μου, σαν να μην μπορώ να σκεφτώ με την ίδια ταχύτητα που είχα παλιά, να μην έχω την ίδια διαύγεια.... Ξέρει κανείς αν θα επανέλθουν όλα αυτά στο φυσιολογικό τους? Να σημειωθεί οτί εχω θυροειδή και λαμβάνω χάποια ελάχιστης δόσης 0,25mgr ημερησίως (υποθυρεοειδισμός), και αποκλείω το γεγονός να ωφείλεται από εκεί η νευρικότητα, λόγω της μικρής ποσότητας της δόσης(είναι η μικρότερη που υπάρχει).
Ευχαριστώ