απλά χάρηκα τόσο πολύ που είδα διψήφιο αριθμό μετά από τόσο καιρό και είπα να το μοιραστώ!
Καλή προσπάθεια σε όλους μας! :wink1:
Printable View
απλά χάρηκα τόσο πολύ που είδα διψήφιο αριθμό μετά από τόσο καιρό και είπα να το μοιραστώ!
Καλή προσπάθεια σε όλους μας! :wink1:
μπράβο σου el_kater !!! Καλή συνέχεια!
Αυτά είναι απίθανα νέα και πρέπει να τα γιορτάζουμε! :bouncing: :bouncing:
Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου και εις κατώτερα!!
Συγχαρητηρια!πραγματι πρεπει να το γιορτασουμε!
μπράβο και εις κατώτερα..!! τρομερή στιγμή όταν είσαι καιρό πάνω από 100, να βλέπεις διψήφιο!
μπραβο σου συγχαρητηρια!!! :thumbup::roll:
El_kater μπράβο!!!είμαι σίγουρη πως ήταν μεγάλη στιγμή για εσένα μόλις είδες το διψήφιο,εύχομαι από εδώ και πέρα να βλέπεις μόνο διψήφια νούμερα στην ζυγαριά σου!
Συγχαρητήρια! Ξέρω πώς νιώθεις! Ήμουν και εγώ στη θέση σου πρίν απο πολλούς μήνες! Συνέχισε τη προσπάθεια :)
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
well done, καλή συνέχεια!!!
συγχαρητήρια , ξέρω πολύ καλά πως νιώθεις , είναι σα να σπάει ένα ψυχολογικό φράγμα , είναι μεγάλη δουλειά αυτή , όταν άρχισα την προσπάθεια φέτος το καλοκαίρι είχα βάλει σα στόχο το 100 minus πριν φύγει το καλοκαίρι , το κατάφερα με 2 εβδομάδες καθυστέρηση και από τότε δεν κοιτάζω πίσω , μόνο μπροστά , να σκεφτείς την χαρά που πήρα όταν μου έκανε τα γαμπριάτικο κοστούμι που είχα πριν από 3 χρόνια , αυτό και αν ήταν κάτι... από τότε έχω μάθει να βάζω μικρούς στόχους οι οποίοι πιστεύω όταν τους προσθέσεις όλους μαζί θα υπάρχει ένα μεγάλο αποτέλεσμα , προσπαθώ να μην υποχωρήσω ούτε ίντσα πίσω. Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις πάντοτε όχι μόνο διψήφιο αλλά με το 8 , με το 7 και ακόμα με το 6άρι μπροστά