Quote:
Originally posted by Ava
Καταλαβαίνω ότι μιλάς αλληγορικά..
Είμαι περίεργη, όμως, κατάφερες ποτέ να φανταστείς τον ιδεατό εαυτό σου?
Εγώ, που υπήρξα αδύνατη στο παρελθόν, το έχω πλέον λησμονήσει. Αυτή τη στιγμή είμαι 71 κιλά και δε μπορώ να με φανταστώ 60. Κάθε κιλό που χάνεται είναι για μένα μία νέα ανακάλυψη. Αυτό αφορά τον όγκο μαρμάρου.
Όσο για το ίδιο το μάρμαρο, πόσες δυσκολίες πάρχουν γύρω μας.. Πόσοι εμποδίζουν το σκαρπέλο μας να επιτελέσει το έργο του.. Θέλει χρόνο, υπομονή και πίστη... Πίστη σε μας και στο άγαλμα, που μπορούμε να δημιουργήσουμε..
και εγώ υπήρξα αδύνατος αλλά κάποια προβλήματα με τα πόδια μου με ανάγκασαν ή καλύτερα άφησα τον εαυτό μου να πάρει βάρος, δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογίες τώρα, το έκανα παλιά που δεν είχα τον έλεγχο της ζωής μου στα χέρια μου , κάποια στιγμή έπιασα πάτο ... σημασία έχει να βάλεις στην ζωή ένα στόχο να προσαρμόσεις την καθημερινότητά σου σε αυτό και δεν είναι εύκολο , πόσες φορές αισθάνθηκα ότι μπορεί να μην τα καταφέρω , αλλά φέρνω την εικόνα που έχω για τον εαυτό μου που θέλω να δημιουργήσω , μπορεί κάποια μέρα να είναι καλή από πλευράς γυμναστικής και διατροφής ή να δω κάποιες παλιές φωτογραφίες και συνεχίζω ...βουρ, εύχομαι σε όλα τα μέλη της κοινότητάς μας να βρούν δύναμη, πίστη και αυτοπεποίθηση.