Γεια σας συναγωνιστές/-ίστριες
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!
Είμαι καινούριος εδώ και θέλω να σας πω ότι είμαι παρα πολύ χαρούμενος που βρήκα ένα τέτοιο site υποστήριξης!Θεωρώ μεγάλο σύμμαχο στο χάσιμο του βάρους να έχεις κάποιος δίπλα σου που βιώνει ότι και εσύ,συγχαρητήρια λοιπόν στους εμπνευστές!
Εχω τεράστιο πρόβλημα με το βάρος μου γιατί δεν μου αρέσει καθόλου - θα μου πείτε σε ποιον αρέσει -. Έχω φτάσει 140 κιλά (!) αλλά δεν μου φαίνεται γιατί είμαι 1,85. Το θέμα είναι πριν λίγα χρόνια ήμουν 95-100 και μου άρεσε τρομερά το σώμα μου,το λάτρευα και τώρα με όλα αυτά τα παραπάνω κιλά δεν ξέρω τι να κάνω!Δεν μπορώ να φορέσω τα ρούχα που θέλω, όλοι γύρω μου αδυνατίζουν και ομορφαίνουν και εγώ παχαίνω, έχω χάσει την αυτοπεποίθηση μου και γενικά είμαι σε μια αδιέξοδο!
Πρέπει να σας πω ότι πάω σε ψυχολόγο καιεπισκέπτομαι ψυχίατρο γιατί έχω ελαφρά βουλιμία και παίρνω κάποια φάρμακα!
Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω όμως...δεν θέλω να συνεχίσει αυτή η κατάσταση γιατί έχει αρχίσει και μου κουράζει!Θέλω να φοράω τα ρούχα που θέλω και να βγαίνω από το σπίτι μου όποτε θέλω!!!
πφφφ αυτα! :(