ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠ\'ΤΟ 2004..
Καλησπέρα σε όλους!
Η ιστορία μου είναι πολύ απλή: εδώ και περίπου 9 χρόνια (από τα 16 μου, πλησιάζω τα 25 τώρα) η ζωή μου, η διάθεσή μου, όλο μου το είναι εξαρτάται από το τί θα φάω. Όλα ξεκίνησαν όταν σε ένα γυναικείο περιοδικό που αγόρασα στην εφηβεία είχε ένα διαιτιτικό πλάνο "για να δείχνω σέξι στο μαγιώ μου". Η συνέχεια γνωστή σε όλες τις ανορεχτικές κοπελες: καθόλου αγόρι, σκαμπανεβάσματα διάθεσεις, χαμένες περίοδοι, ατονία, κατάθλιψη, βαρεμάρα, προσήλωση σε συγκεκριμένες τροφές (σταφίδες, πρασινο τσαι, καρπουζι, kiwi, πεπονι, διαιτητικα corn flakes, τσιχλες με το κιλό, λεμόνια, καφεδες), απαγορευση δια ροπαλου "επικινδυνων-παχυντικων " τροφων, υπερ-εντατικη γυμναστική και ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ! όλα αυτά, αν ένα έτος. Τετοια συμπτωματα μου εμφανίζονται ανα 2 καλοκαιρια συνηθως. Κοιταω τις κοπελες στον δρομο και σκεφτομαι να κρυφτω σε καμια γωνια γιατι τα μπουτια μου ειναι χοντρα... Είμαι 1.76 και το φυσικό μου βαρος όταν δεν εχω αυτον τον ψυχαναγκασμο πανω μου ειναι 59-60 κιλα.. Φετος το καλοκαιρι ξαναπεσα στα ιδια, αλλα ο κωδωνας του κινδυνου ήταν διαφορετικος απο αλλες φορες: α) επαθα επιληπτικη κριση και β) τον Iουλιο, μετα απο εξαντλητικη διαιτα με φρουτα και ενα γιαουρτι 0% το πρωι, μου επεσαν παρα πολλά μαλλια... απο τοτε με ζωνουν τα φιδια.. οι γονεις μου απο τα τελη Σεπτεμβριου ψυλλιαστικαν οτι κατι δεν παει καλά αλλά εγώ κατόρθωνα να ψιλοκρυβομαι και να μην τρωω ουσιαστικα τιποτα περα απο κατι φρουτα. Δεν αντεχω αλλο να λεω ψεμματα, σιχαινομαι που μου εχουν πεσει τα μαλλακια μου και πρεπει να ακολουθω αγωγες με λοσιόν κλπ ενω ποτε δεν ειχα προβλημα, όλοι (ακομα και ξενος κόσμος) μου λενε πως μοιαζω με κλαράκι, εγώ κρύβομαι κάτω απο φαρδια μπουφαν και εξακολουθω να κοροιδευω τον εαυτο μου... Δεν καταλαβαίνω, απασχολουμαι καπου αυτη την στιγμη, ειχα πολλες διακρισεις ως φοιτητρια, αλλα αυτην την αρρωστημενη σκεψη δεν μπορω να την κοντρολάρω... Ποτε δεν ημουν και ποτε δεν με έχουν πει χοντρη, οι γονεις μου με υπεραγαπουν (ειμαι και μοναχοπαιδι),.... Σας παρακαλω, μια συμβουλη, καποιος, όλη μου η υπαρξη τους τελευταιους 5 μηνες ειδικα ειναι ενα ψεμα! Ντρέπομαι... (ΣΗΜ: επιληπτικες κρισεις, μη παθολογικες εχω απο ενα καλοκαιρι εξαντλητικης διαιτας με πρασινο τσαι και ακολουθω μια φαρμακευτικη αγωγη...)