Quote:
Originally posted by joanna1991
γιατί το έχω προσπαθήσει και ενώ ξεκινάμε καλά, μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια..είναι σαν να έχεις ένα μικρό παιδί, να του λες ότι κάνει κάτι λάθος και δεν πρέπει να το κάνει, να σου λέει εντάξει δεν θα το ξανακάνω και μετά από λίγο να το επαναλαμβάνει..
και μένα η υπομονή μου δεν έχει και μεγάλα όρια, οπότε τα τελευταία 5 χρόνια που έχω παχύνει απλά την αγνοώ..όχι τίποτα άλλο απλά σκέφτομαι την ψυχική μου υγεία, που στα 20 μου έχω πιο πολλές έννοιες και προβλήματα και από 40άρη..
το θέμα είναι πως η συμπεριφορά της δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν αδυνατίσω και ειλικρινά έχω αρχίσει να πιστεύω πως ακόμα και αν αδυνατίσω η συμπεριφορά της θα παραμείνει ως έχει..και αυτό γιατί έχει μια κόρη που μπορεί να έχει 10 παντελόνια αλλά θα φοράει αυτό που την κάνει να αισθάνεται πιο άνετα, μια κόρη που βρίζει, μια κόρη που καπνίζει, που έχει βάλει κρικάκι στη μύτη της, που αντιμιλάει όταν την αδικούν και την καταπιέζουν..μια κόρη που είναι άνθρωπος και όχι πορσελάνινη κούκλα...
κοριτσακι μου, δεν ξες ποσο σε καταλαβαινω και η δικη μου η μαμα ψαχνει να δει σε μενα την ''συνεχεια'' της, η δικια μου φοραει xs , να ξερες ποσεσ φορες τη εχει πιασει το βλεμμα μου να με ζυγιζει με το δικο της βλεμμα... μονο που στη δικη μου περιπτωση ο κατακριτικος της υποθεσης ειναι ο πατερασ μου, η μανα μου οτι εχει να πει θα το πει κομψα, να τσουξει βεβαια αλλα θα το πει αγαπησιαρικα , ο πατερας μου δεν παλευεται με την καμια, οτι εχει να μου πει θα μου το πει με τον πιο αγαρμπο τροπο, να με πονεσει, να με κανει να νιωσω χαλια, να με συγκρινει... Καποτε μπηκα στο τριπακι που μπηκες και εσυ, να χασω γι αυτουσ, για να μην ειμαι η απογοητευση τους, και τα χασα οντως, αλλα τα ξαναπηρα, ξες γιατι? γτ τα χασα για λαθος λογους...ετσι τα ξαναπηρα και για λαθος λογους..