Quote:
Originally posted by Garyfalaki_
Καλησπερα παιδια! Καταρχας θελω να δωσω τα θερμα μου συγχαρητηρια σε οσους εχουν πετυχει τους στοχους τους και να ευχηθω καλη δυναμη σε οσους συνεχιζουν την προσπαθεια!
Θελω να σας ρωτησω κατι, αν εχετε εμπειρια. Μολις μια βδομαδα πριν ξεκινησα κι εγω την προσπαθεια μου για να χασω καπου 10-15 κιλα που θελω. Παραλληλα ομως θα ηθελα να ενταξω στην καθημερινοτητα μου κ μια μορφη ασκησης και..λογω του μωρου αλλα κ καποιων οικονομικων δυσκολιων αυτην την περιοδο δεν σκεφτομαι να γραφτω σε γυμναστηριο. Σκεφτηκα ομως να ξεκινησω συστηματικο περπατημα (μιας που το σπιτι μου ειναι και διπλα στη θαλασσα και η διαδρομη ειναι ομορφη κιολας :) ) Ξερω οτι θα με βοηθησει στο αδυνατισμα βεβαια αλλα ηθελα να σας ρωτησω κ στο εξης..απο την εμπειρια σας το περπατημα εχει αποτελεσμα και στη συσφιξη?? Εννοω αν δεν κανω κατι αλλο για τα ποδια και τους γλουτους αλλα μονο περπατημα! Εχει καποιος εμπειρια?? Κι εννοω βεβαια το αθλητικο περπατημα οχι τον περιπατο :P Μια διαδρομη που εχω υποψιν μου να κανω καθημερινα ειναι 5,5 χιλ..και βλεπουμε, γιατι ειμαι κ αγυμναστη μονο χορο κανω μια φορα τη βδομαδα..
εγω απο δευτερα θα κατεβαινω αθηνα καθημερινα λογω σχολης, αθηνα εισαι;