η ιστορια μου ,η γνωμη σας
γεια σας..1η φορα γραφω γτ πρεπει ν παρω καποιεσ αποφασεισ κ ν βαλω τ πραγματα σε μια σειρα στη ζωη μ..ολα ξεκινησαν 2α γυμνασιου ξεκινησα διαιτα με την κολλητη μου..ειχα απλα τ πολυ καμια 10αρια παραπανισια κατα τη δικη μ κριση κιλα..δλδ ημουν 1,70 κ θα μουν γυρω στα 68 κιλα..κ ηθελα ν γινω 58..κανενα θεμα δν ειχα δηλαδη αλλα ετσι ειναι τ κοριτσια στην εφηβεια..ποτε εκανα γ 1η φορα εμετο δε θυμαμαι??ενοχικη σχεση με τ φαγητο παντως ειχα απ τ δημοτικο που εβγαινα κ ετρωγα κρυφα στ μπαλκονι..τελωσδ παντων μεσα σε μισο χρονο απο τοτε που 1οξεκινησα τη διαιτα με καποια σκαμπανεβασματα κ πολλουσ εμετουσ εφτασα τ 53 κιλα κ δε μου πηγαινε κιολασ στ σωματοτυπο μου..η μαμα μ καταλαβε πως εκανα εμετο κ εφτασα σε σημειο ν τον κανω σε σακουλα σκουπιδιων κ ν τν κρυβω στ δωματιο μου κ ν τν πεταω μετα..κ μια μερα ξεκινησε η βουλιμια κ σε 2 μηνεσ πηρα πανω απο 10 κιλα..απο τοτε μεχρι τωρα π ειμαι 20,εχν περτασει δλδ 6 χρονια εχω βουλιμια..εμετοι σκαμπανευασματα βαρουσ υποσχεσεισ οτι θα σταματησω κτλ....περναω περιοδουσ ποιυ δεν εχω κυριως σε διακοπεσ η οταν ειμαι με αλλουσ κ νοιωθω πολυ ευτυχισμενη τοτε αλλα παντα ξανακυλαω..τρ εχω φυσιολογικο γ τ υψοσ μου βαροσ ειμαι 65 κιλα κ 1,73 αλλα θελω ν γινω 60 αλλα με σωστο τροπο..συχαινομαι τισ κρισεισ βουλιμιασ κανω εμετο με τη θεληση μνου πλεον δε χρειαζεται ουτε να βαλω δαχτυλο ουτε τπτ απλα σκυβω και κανω αλλα με συχαινομαι συχαινομαι τ να κυριευει το μυαλο μου αυτη η θολουρα,η μανια να φαω που μετα γ να μη μεμισω καανω εμετο αλλα θελω να σταματησει γ παντα αυτο το πραγμα..θελω να ζησω φυσιολογικα αλλα εκει που εχω περασει ακομα κ μηνα χωρισ κριση παντα κατι συμβαινει..καΙ δν θελω να χω εμμονη με φαγητο..τι μπορω να κανω??ειμαι φοιτητρια σε αλλη πολη και δ μπορω ν απευθυνθω σε ειδικο..