Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, μία από εσάς.
Καλή χρονιά σε όλους!
Είμαι μέλος του forum εδώ και πολύ καιρό, αλλά παλεύω με τη συναισθηματική υπερφαγία από παιδί. Το φορουμ αυτό με βοήθησε πάρα πολύ, αλλά περισσότερο η ψυχολόγος μου που με βοήθησε να κατανοήσω τον λόγο που τα κάνω αλλά και πώς να ξεφύγω από αυτά, με αποτέλεσμα να περιορίσω τα υπερφαγικά μου επεισόδια.
Ο λόγος που ξεκίνησα το θέμα είναι γιατί είμαι Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος. Βλέπω πολλά θέματα για άσκοπες-γρήγορες δίαιτες, για προσπάθειες που αποτυγχάνουν...και πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω. Δεν ψαρεύω για πελάτες, απλά επειδή το πέρασα και εγώ, γνωρίζω ότι μία γρήγορη δίαιτα δεν είναι η λύση. Επίσης έχω αρκετές σπουδές πάνω στις διατροφικές διαταραχές αλλά και τη διατροφική συμβουλευτική, αρχικά με σκοπό να αυτοϊαθώ, αλλά τελικά για να βοηθήσω και άλλους.
Θα ήθελα να σας πω ότι όποιος ή όποια θέλει να με ρωτήσει κάτι ή να ζητήσει οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να απαντήσει ή να στείλει προσ. μήνυμα.
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους και όλες που παλεύουν με τις διατροφικές διαταραχές να απαλλαχθούν από αυτές και να πετύχουν αυτό που θέλουν για τον εαυτό τους! Πολύ καλή χρονιά!
Φιλικά,
Έρικα