Καλως σας βρηκα αν και σας παρακολουθω καιρο! Χαιρομαι παρα πολυ που βρηκα ανθρωπους που θα με ακουσουν και θα με καταλαβουν.Βρηκα πολλες και χρησιμες πληροφοριες για τα θεματα τα οποια με απασχολουν εδω και χρονια . Ειμαι 38 ετών και εχω σοβαρη παχυσαρκια . Μια ζωη παλευα να νικησω τον εαυτο μου με διαφορες διαιτες αλλα δεν τα καταφερα ποτε μου να φτασω στον τελικο στοχο η εστω να κρατησω τα χαμενα κιλα. Εχω πολυκυστικες ωοθηκες απο τα 16 μου και δισκολευτικα αρκετα χρονια να κανω παιδια. Τελικα με εξωσωματικη γονιμοποιηση καταφερα να κανω την κορουλα μου η οποια ειναι πια 13 ετων. Τελως παντων η αληθεια είναι οτι τα τελευταια 3 χρονια δεν εχω δει το δεικτη της ζυγαριας να κατεβαινει κατω απο τα 122 κιλα,αλλα τον τελευταιο χρονο καταφερα να φτασω στα 140 κιλα. Φυσικα απελπιστικα και αρχισα να ψαχνω τροπο να απαλλαγω το γρηγοροτερο απο αυτα. Πηγα σε δυο χειρουργους βαριατρικης και τελικα κατεληξα σε εναν εμπειρο ενδοκρινολογο. Εμαθε το ιστορικο μου και τελικα εκανα μια εξεταση καμπυλη ινσουλινης και ζαχαρου απο την οποια φανηκε πως εχω υπερινσουλιναιμια και μαλιστα αρκετα σοβαρη. Στα 90 λεπτα 812 με ανωτερο το 100. Μου εδωσε αγωγη και διατροφη και με επιβεβαίωσε πως και εγχειρηση να εκανα δεν θα τα εχανα τα κιλα χωρις να παιρνω τα χαπια για να φτιαξουμε την ινσουλινη. Εχω ξεκινησει εδω και 1 εβδομαδα διατροφη , GLUCOPHAGE και ασκιση στα curves δειλα δειλα... Και ετσι πηρα το θαρρος να γραψω και εγω τη δικη μου ιστορια σε εσας και να παρω δυναμη . Σας ευχαριστω και αν καποιος εχει παρομοιο προβλημα θα χαιρομουν να το μοιραστει.
:starhit: