Γειά χαρά σε όλους! ( σκέφτομαι μήπως δεν το εννοώ αυτό, δεν το λέω από τη καρδιά μου αλλά ήθελα αντί αυτού να πώ- να πάτε να γαμηθείτε όλοι σας?). Δεν ξέρω γιατί γράφω αυτό το μήνυμα... Σκέφτομαι διάφορα πράγματα αλλά σαν να μην τα κρατάω μέσα μου τα αντίστοιχα συναισθήματα... Μπορεί να φανούν τρελά αυτά που γράφω αλλά θα τα γράψω. Βρήκα αυτό το site που έχει πολλούς επισκέπτες για να γράψω αυτά που γράφω δεν ξέρω γιατί. Τώρα σκέφτομαι να γράψω κάτι όμορφο και συγκροτημένο με ωραίες λέξεις ώστε να δείξω πόσο μορφωμένος είμαι και έξυπνος και ικανός ή να γράψω όπως μου έρχονται τα πράγματα... Για να ακολουθήσω τον πρώτο δρόμο είναι δύσκολο για μένα αλλά πιό δύσκολο είναι να ακολουθήσω το δεύτερο... Προσπαθώ λοιπόν να σκεφτώ το λόγο που μου ρχεται να γραψω αυτό το μήνυμα... Μήπως επειδή είναι ένα είδος επίδειξης ,ναρκισσισμου- να δείτε πόσο μάγκας είμαι και ατρόμητος που τα λέω όλα τόσο ανοιχτά και ανοίγω τα εσωψυχά μου? να με θαυμάσετε για αυτό που είμαι και πόσο ωραία τα λεω- κάτι σαν επιδειξη? μήπως θέλω να βγάλω τον θυμό μου με ένα συγκαλυμμένο τρόπο ενώ νιώθω οτι θέλω να καείτε όλοι στη κόλαση? μήπως επειδή περιμένω να διαβάσει το μήνυμά μου κάποιος φοιτητής ψυχολογίας η ψυχολόγος ψυχίατρος και να με καταλάβει και να μου δώσει λύση? επειδή δλδ θαυμάζω τους σοβαρούς φοιτητές που διαβάζουν και έχουν όραμα και τους θεωρώ αλάνια? αυτο το τελευταίο μου ήταν πολύ δύσκολο να το γράψω γιατί σαν να μην παραδέχομαι οτι τους θαυμάζω αυτούς τους φοιτητές (σκέφτομαι παπαριές τους θαυμάζω, είναι πρόβατα που θα πάρουν το πτυχιάκι τους, θα βρούν μία γυναίκα και η ζωή τους θα είναι μία απ τα ίδια ενώ εγώ είμαι για πιό extreme πράγματα). Ο ψυχίατρός μου μου λέει οτι τους-σας θαυμάζω αλλά δεν το δέχομαι αυτό και αντί αυτού σας υποτιμάω για να βγώ εγώ απο πάνω...
σκέφτομαι μήπως το γράφω αυτό για να συνεχίσω την ψυχοθεραπεία τώρα που σταματήσαμε για διακοπές? ένα είδος υποκατάστατου ψυχοθεραπείας...
αλλά δεν ξέρω να πώ με σιγουριά γιατί το γράφω αυτό το κείμενο και δεν δέχομαι νομίζω οτι δεν ξέρω γιατί το γράφω και δεν δέχομαι οτι δεν δέχομαι οτι δεν ξέρω γιατί το γράφω και πάει λέγοντας....
σκέφτομαι οτι θα νομίζετε οτι σας δουλεύω και οτι πουλάω τρέλα και οτι δεν θα καταλάβετε τί μου συμβαίνει.
είναι έντονη αυτή η διάθεση επίδειξης που έχω μου φαίνεται χωρίς να το καταλαβαίνω καλά.
σαν να νιώθω οτι δεν είμαι αρκετά άντρας και είμαι φλώρος- παιδί , ξενέρωτος και θέλω με αυτόν τον τρόπο να δείξω κάτι?
σαν να θεωρώ οτι οι άλλοι είναι άντρες ******ράδες , αλάνια , μάγκες και οτι εγώ δεν μπορώ να σταθώ πλάι τους? σαν να νιώθω συνεχώς μέσα μου μία πίεση μου φαίνεται, δεν ξέρω τί είναι, τα συναισθήματα? σαν να μην μπορώ να σκεφτώ... σκέφτομαι τώρα περιμένω κάτι από αυτό το κείμενο? περιμένω να αλλάξει κάτι? να θεραπευτώ ας πούμε ή να προκαλέσω πάταγο και να αρχίσετε όλοι να μου στέλνετε μηνύματα θαυμασμού ή να σπεύσουν όλοι οι φοιτητές ψυχολογίας και ψυχιατρικής και οι επαγγελματίες να ασχοληθούν μαζί μου? με ένα τόσο σπάνιο φαινόμενο? γιατί το παθαίνω αυτό? επειδή δεν κρατάω τα συναισθήματα μέσα μου? ετσι λέει ο γιατρός μου. Μου λέει έχεις άνια? οχι
αλλά μου λέει σαν να τα ξεχνάς αυτά που αισθάνεσαι...
τα βάζεις στο μίξερ με αποτέλεσμα μετά να μην ξέρεις τί σου γίνεται...
σκέφτομαι οτι αν δεν υπήρχε η ανωνυμία σιγά μην τα έγραφα αυτά αλλά δεν το παραδέχομαι
το πιό δύσκολο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι οτι θαυμάζω τους φοιτητές που διαβάζουν , παίρνουν το πτυχίο κ.τ.λ.
σκέφτομαι να γράψω μία αναδρομή της ζωής μου γι ατο ποιός είμαι , τί μου συμβαίνει και όλα αυτα...
απ την άλλη σκλεφτομαι να γράψω αυτά τα πράγματα που είπα πρίν δλδ να συνεχι΄σω να γράφω το τι σκέφτομαι τώρα...
σκέφτομαι οτι αυτό το τρόπο σκέψης μου το κόλλησε ο ψυχίατρος που πάω 4 χρόνια, οτι μου έχει κάνει πλύση εγκεφάλου
ο γιατρός μου λέει οτι δικά μου είναι αυτά, δεν μου τα κόλλησε αυτός
παλιά έλεγα οτι δεν έχω θυμό , τώρα λέω οτι έχω θυμό.
ένα άλλο βασικό είναι με τα συναισθήματα τα ομοφυλοφιλικά, τα αιμομικτικά τα δολοφονικά
δλδ ο αντρας νιώθει ερωτική έλξη για άντρες??νιώθει γκάβλα για άντρες χωρίς να είναι gay??
νιώθει πόθο για τη μάνα του και το πατέρα του χωρίς να είναι αιμομίκτης?
νιώθει δολοφονική επιθετικότητα και μανία χωρίς να είναι διεστραμμένος δολοφόνος?
μάλλον με έχουν τρομοκρατήσει αυτά τα συναισθήματα εμένα
τα "κακα"
ένα άλλο βασικό είναι οτι όποτε μού ρχεται να πάω τουαλέτα σφίγγομαι χωρίς να το καταλαβαίνω...
και να κατουρήσω και να χέσω δεν πάω όταν μου ρχεται, κατεθτηείαν γεννιέται ένα σφίξιμο και λέω θα πάω αργότερα
σκέφτομαι τώρα θα έχετε βάλει τα γέλια... αλλά λέω όχι δεν μασάω ... δεν το παραδεχομαι
ο γιατρός λεέι οτι υπάρχει τοπ μεγαλύτερο μέροσ που γίνεται υποσυνείδητα αλλά υπάρχει και ένα μικρό μέρος που γίνεται με δική μου συναίνεση, και οτι μου προκαλεί ευχαρίστηση αυτή η κατάσταση και τη συντηρώ...
θα μπορούσα να γράφω για μέρες όπως και όταν κάνω ψυχοθεραπεία θα μπορούσα να μιλάω για μέρες....
παντως αυτά που γράφω είναι εντελώς αληθινά( αυτό μπορεί να το γράφω για να νομίσετε οτι κάνω πλάκα και να νιώσω ασφάλεια) :)
τώρα σκέφτομαι να το δημοσιεύσω ή να το σβήσω επειδή θα γίνω ρεζίλι? αλλά δεν δέχομαι το συναίσθημα αυτό μου φαίνεται, οτι φοβάμαι δλδ. Λέω οτι δεν φοβάμαι τπτ , είμαι ο πιο ατρόμητος, μάγκας, όμορφος, έξυπνος δυνατός από όλους...
τέλος πάντων έτσι κι αλλιώς δεν με ξέρει κανείς οπότε το δημοσιεύω
αλλά λέω στον εαυτό μου...
αφού δεν σε ξέρει κανείς γιατί το σκέφτεσαι? γιατι φοβάσαι? μήπως δεν φοβάμαι εσάς αλλά εμένα? σκατά δεν βγάζω άκρη με αυτά τα ψυχολογικά, είναι πολύ μπέρδεμα
σκέφτομαι τώρα αν μου απαντήσει κάποιος ή μου στείλει μήνυμα τί θα κάνω? καλά φοβάμαι ακόμα και αυτό?
μάλλον φοβ΄μαι ακόμα και αυτό! να μιλήσω με κάποιν από εσάς.. αλλά μάλλον δεν το παραδέχομαι
καλά είμαι τόσο κότα? σκέφτομαι τώρα μήπως φοβάμαι την επαφή με τουσ ανθρώπους επειδή έχει να κάνει με συναισθήματα που τα θεωρώ "κακα"...
το να έρθω ας πούμε κοντά με έναν άντρα είναι σαν να πηδιόμαστε :)
μα καλά τόσο κότα είμαι? φοβάμαι να δημοσιευ΄σω το κείμενο μην τυχόν και απαντήσει κάποιος? αλλά δεν το παραδέχομαι και δεν δέχομαι και οτι δεν το παραδέχομαι και πάει λέγοντας...
και να γράψω και κάτι πρακτικό
αν κάποιος ξέρει κανέναν ή κατά προτίμηση καμία καλή ψυχολόγο- ψυχίατρο περιοχή ιλίσια και γύρω ψυχαναλυτικού τύπου ας πεί ( σκέφτομαι τώρα μήπως αυτά που έγραψα κρύβουν θυμό απεναντί σας και δείχνουν οτι δεν σας σέβομαι αλλά δεν ξέρω.... πάντως αν φαίνονται έτσι δεν το έκανα με πρόθεση, θα είναι μέρος του "προβλήματος")
μήπως με το άλλοθι του προβλήματος σκέφτομαι οτι μπορώ να κάνω και να λέω ότι θέλω?αλλά και αθτό είναι μέρος του "προβλήματος". Δεν ξερω τί μου συμβαίνει...
Υ.Γ. Η διάγνωση που μου έγινε είναι ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή προσωπικότητας γι αυτό το δημοσίευσα εδώ