Διαβαζω καιρο τωρα αυτο το φορουμ και πολλες φορες ταυτιζομαι, βοηθιεμαι, ανακουφιζομαι, θυμωνω. Ειμαι ατομο με αρκετα ψυχολογικα θεματα αλλα πλεον ολα ειναι υπο ελεγχο. Λοιπον η αφορμη που γραφω σημερα εδω ειναι οχι για να πω και εγω τη δικη μου ιστορια αλλα τη γνωμη μου. Εχω περασει απο αρκετα φορουμ ψυχολογιας ελληνικα και ξενα και πραγματικα μονο οταν προκειται για διατροφικες διαταραχες αντιμετωπιζω αυτην την κατασταση. Ο κοσμος αγγαλιαζει καθε ειδους νευρωση-ψυχωση-διαταραχη προσωπικοτητας και ειναι προθυμος να προσφερει την διαδικτυακη του υποστηριξη. Το εντυπωσιακο λοιπον αν οχι εξοργιστικο ειναι οτι βλεπω νεαρα κοριτσια να μπαινουν εδω με εμφανη προβληματα ανορεξιας και βλεπω απαντησεις του τυπου ''δεν πας καλα,μας δουλευεις, εισαι υπερβολικη κλπ'' Πραγματικα θα ηθελα καποιος να μου απαντησει για ποιο λογο υπαρχει αυτος ο ''ρατσισμος'' απεναντι στις ανορεκτικες κοπελες. Ειναι αγνοια? Ειναι ζηλια? Ειναι μεθοδος-τακτικη που πιστευει καποιος οτι θα βοηθησει? Η απαντηση στο τελευταιο παντως να ξερετε ειναι πως οχι μονο δεν βοηθαει αλλα it triggers ακομα περισσοτερο το ατομο που πασχει. Αυτα απο εμενα, περιμενω απαντησεις και ελπιζω να μην φανηκα εριστικη!