Επαναπροσδιορισμός αρχικού στόχου;
Πάντα είχα παραπάνω κιλά. Με ύψος 1,64 πριν 5 χρόνια ήμουν περίπου 85, εκείνη την περίοδο είχα χάσει 10 και έτσι τα τελευταία 4 χρόνια ήμουν σταθερή στα 75.
Εδώ και ένα χρόνο (από τις 14 Φεβρουαρίου του 2011) έχω ξεκινήσει πολύ καλή διατροφή την οποία την έχω κάνει τρόπο ζωής και την οποία ακολουθώ χωρίς καμία πίεση και το ευχαριστιέμαι μάλιστα, πίνω πολύ νερό, γυμνάζομαι τουλάχιστον 3 φορες την εβδομάδα, τους τελευταίους μήνες 4 σίγουρα).
Είχα ξεκινήσει από τα 75 κιλά με ύψος 1,64. Είδα ένα ποστ μου από το Μάιο που ήμουν 68 και θα έπρεπε να αισθανθώ περίφανη με τον εαυτό μου που σήμερα ζυγίζω 60 κιλά. Ωστόσο είμαι σταθερή τους τελευταίους μήνες εκεί γύρω στα 59,9-61 και η ζυγαριά δε λέει να ΄πέσει ενώ τα κάνων όλα σωστά.
Τελικό στόχο είχα τα 59 κιλά, ωστόσο τώρα που τα έχω φτάσει και δε βλέπω την επιθυμητή διαφορά πάνω μου, ή τουλάχιστον έτσι νομίζω, έχω επαναπροσδιορίσει το στόχο και θέλω να φτάσω τα 55. Αν και δεν είμαι σίγουρη για το πόσα ακόμα έπρεπε να χάσω ή αν δε θα έπρεπε να χάσω και θα έπρεπε να κάνω πιο πολύ γυμναστική.
Αυτή η σταθερότητα με έχει ρίξει ψυχολογικά και αναρωτιέμαι αν θα κατέβω σύντομα.. Τέλος πάντων, όπως και να έχει θα συνεχίσω την προσπάθεια και ίσως εντάξω περισσότερη άσκηση , αν και ήδη κάνω αρκετή.