Ανορεξια και αντιληψη αυτης
Τελικα ειναι δυσκολο να πω τι ακριβως συνεβη. Φοβαμαι να τα αποτυπωσω εδω ολα. Γραφω σβηνω ξανα και ξανα.. Θελω να μιλησω πλαγιως, δεν μου ειναι ευκολο. Πιο πολυ με ενδιαφερει να βοηθησω παρα να βοηθηθω για καποιο λογο.
Πως βιωνω εγω λοιπον την ανορεξια, τι ψεμματα μου λεει και πως στα κομματια εγινε απο αγνωστη η καλυτερη μου φιλη.
Ποτε δεν υπηρχε θεμα με το σωμα μου, δεν μπορουσα καν να διανοηθω οτι θα υπαρξει. Δε θελω να πω αριθμους γιατι απλα δεν εχει καμμια απολυτως σημασια. Επισης αν το κανω θα ειμαι τοσο μα τοσο περιεργη να δω τις αντιδρασεις σας..Με θεωρειτε χοντρη?φυσιολογικη?αδυνατη ?αρρωστη?πως ειμαι?ποια ειμαι? Χανεται αυτοματα ολη η ουσια. Η ανορεξια περα απο πληρης ελεγχος ειναι και ενα πολυ ισχυρο οπλο να τραβηξεις την προσοχη.
Δεν ειναι απλα διαστρευλωμενη αυτοεικονα, ειναι κατι παραπανω. Τουλαχιστον σε εμενα ειναι γνωστο πως ειμαι αδυνατη αλλα πεθαινω στην ιδεα οτι μπορει να παχυνω. Ο τυπος της δικης μου ανορεξιας ειναι αυτος που απλα πεθαινω απο την πεινα.. Δεν εχω κανει ποτε μου εμετο εσκεμμενα και ελπιζω να μην φτασω ποτε σε αυτο το σημειο. Δεν εχω καμμια βουλιμικη κριση. Ειναι ολα θεμα αυτοπειθαρχιας λεω. Θες αυτο? Να το προσφερεις τοτε ΑΛΛΑ εσυ ΔΕΝ θα το φας. Οι τυψεις γινονται μεγαλυτερες απο την πεινα..και αρχιζεις και χανεις και λες ελα αλλο λιγο,λιγο ακομη.. Γινεται εμμονη. Γινεται τροπος ζωης. Τοσες φορες ξενδιαντροπα εχω κοιταξει τις θερμιδες απο τις φρυγανιες στο super market και διπλα μου ανθρωποι να με κοιταν με περιεργεια αλλα δεν μπορω να το σταματησω. Εχθες το βραδυ επεσε σαν πλακα στο στηθος μου η ιδεα οτι θα μεινω ετσι για παντα.
Χανεις τον υπνο σου οχι μονο απο τις ιδεες αλλα το αδειο σου στομαχι το οποιο πια δεν πονα σου δημιουργει ομως τρομερες αυπνιες.
Δεν μπορω να αγορασω ρουχα.. Σκεφτομαι θα παχυνω τι να τα παρω?σε λιγο καιρο δε θα μου κανουν..αχ αυτος ο φοβος.
Οι ζαλαδες αυτη τη στιγμη με κανουν και τα χανω. Ισως ειναι η πιεση του οτι ανοιγομαι η ισως απλα στην φιλη μου δεν αρεσει που μπαινουν και αλλα ατομα αναμεσα μας. Θα σταματησω λοιπον εδω, ετσι αποτομα,χωρις επιλογο.