Quote:
Originally posted by marina592
ShadowWave μου σ'ευχαριστω για αλλη μια φορα για τα παραινετικα σου λογια!! :bisou: απλα πρεπει να σου εξηγησω καποια πραγματα για να καταλαβεις πως λειτουργω..εγω ποτε δεν ημουν υπερ της διαιτας..οταν λεω οτι θελω να χασω κιλα, παντα το κανω με ΔΙΑΤΡΟΦΗ κ γυμναστικη..δλδ κανω 5 γευματα μεσα στη μερα(ανα 3-4 ωρες), δεν αποκλειω καμια τροφη κ πινω πολυ νερο..οταν δηλαδη προσπαθω να χασω καποια κιλα, το κανω με τον σωστοτερο τροπο, χωρις να στερουμαι τιποτα κ αυτο ακριβως με φοβιζει..το οτι δηλαδη, ενω δεν πιεζω τον εαυτο μου, εκεινος αντιδρα σαν να μη θελει να γινω καλα..αν εκανα στερητικη διαιτα θα ηταν φυσικο κ επομενο να αντιδρασει, αλλα τωρα γιατι?κανω κ τη γυμναστικουλα μου για να εχω ενεργεια κ ολα ειναι μια χαρα!!επισης εδω κ 3-4 μερες εχω σταματησει τους εμετους, αλλα τα υπερφαγικα ειναι καθημερινη συνηθεια, με αποτελεσμα να εχω παχυνει κ η ψυχολογια μου να εχει φτασει στον πατο.. κ αυτο ειναι κατι που με φοβιζει, γιατι ενω ξερω οτι δεν θα κανω εμετο κ ενω εχω παχυνει, δεν μπορω να αυτοπειθαρχισω, να λογικευτω και να σταματησω αυτο που κανω..κ το χειροτερο ειναι οτι τα υπερφαγικα ειναι 2 φορες τη ΜΕΡΑ!μετα απο ολα αυτα τι εχεις να μου προτεινεις? :sniff:
Μαρινάκι θα βοηθούσες πολύ τον εαυτό σου αν έγραφες(πχ στο τόπικ τρίωρα και τριάδες γευμάτων) τι τρως καθημερινά ανεξαρτήτως αν έχεις υπερφαγικό-βουλιμικό επεισόδιο. Επίσης πολύ βοηθητικό είναι να καταγράφεις και τα συναισθήματα σου εκείνη την ώρα. Έτσι θα είχαμε μια πιο ολοκληρωμένη και σαφή εικόνα και εγώ θα μπορούσα να σε βοηθήσω το κατά δύναμην περισσότερο. :wink1: