Θα σας πω την περιπτωσή μου...
Καλησπέρα σας,
παρακολουθώ το site αλλά σήμερα αποφάσισα να γραφτώ και να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου, τους προβληματισμούς μου και να πάρω από σας δύναμη και πληροφορίες...
Αρχικά να σας πω οτι ποτέ δεν υπήρξα αδύνατη αλλά ποτε δεν είχα και τραγικό προβλημα βάρους μέχρι πριν 3-4 χρόνια...
Τότε περνώντας έναν χωρισμό και έχοντας ψυχολογία πατώματος πήρα βαρος (15 κιλα!!!)..εδω και καποιο διαστημα εχτιζα ψυχολογια να ξεκινήσω διαιτα και γυμναστηριο μετα τις γιορτες των Χριστουγεννων.
Στο σημείο αυτό να πω οτι χάνω πολυ δυσκολα βαρος ενώ παιρνω ευκολα.Δεν έχω (Δοξα τω Θεώ) καποιο πρόβλημα υγείας..Ο γυναικολόγος μου όμως μου χει πει ότι εχω μια πιο σπανια μορφη φυσιολογικών οωθηκων πραγμα που με επιβαρύνει με καποια απο τα συμπτωματα των πολυκυστικών οωθηκών (στην περιπτωσή μου, τριχοφυια και παχος).
Ετσι λοιπόν έχω ξεκινήσει σθεναρα προγραμμα διατροφης και γυμναστική.Συγκεκριμένα τρεφομαι υγιεινα και κανω powerplate και TRX δυο φορες την εβδομαδα, ενω τις υπολοιπες μέρες πηγαινω 2 μέρες ακομα σιγουρα και γυμναζομαι 1μιση-2 ώρες..
Αυτα όπως ειπα τα ξεκινησα απο 9/1.
Ο προβληματισμός μου είναι οτι εχω χασει μονο 500 γρ...Εχω αρχισει να απογοητευομαι ειναι η αληθεια οσον αφορα την διατροφη γιατι το γυμναστηριο με πορωνει....
Και πανω που αρχισα να χαλιεμαι που λετε, βλεπω μια φιλη μου την προηγουμενη βδομαδα(την οποια ειχα να την δω πριν απο τις γιορτες) και την βλεπω συλφιδα!!!!!Κ ειμαι να με κλαιν οι ρεγγες διοτι αυτη απο τις γιορτες που ξενικησε διαιτα μου πε οτι εχασε 12 κιλα!!!!
Μπορει να γινομαι κουραστικη αλλα θεωρω καλο να ξερετε οσο περισσοτερα γινεται ωστε να μου δωσετε σωστη συμβουλη /παρατηρηση/πληροφορια.
Συγκεκριμενα η φιλη μου ειχε προβλημα μικρο( γυρω στα 10 κιλα πανω), αλλα την ξερω χρονια και ξερω οτι ειχε δοκιμασει οτι μπορειτε να φανταστειτε για να χασει κιλα..Εχανε 2-3 κιλα με πολυυυυ κοπο,κολλουσε πολυ καιρο, απογοητευοταν και παλι απο την αρχη...Η λυση μου ειπε οτι ηταν ο βελλονισμος...Μου ειπε και για εναν αλλο κοινο γνωστο μας, ο οποιος ειχε μεγαλο προβλημα και εχασε με την ιδια μεθοδο 30-35 κιλα!!!!
Σκεφτομαι να το δοκιμασω και εγω...Οποτε θελω τις συμβουλες, τισ εμπειριες και τις πληροφοριες σας... Επισης αν εχετε κανει και ειδατε αποτελεσματα, σε ποιον και ποσο κοστισε( για Θεσσαλονικη ενδιαφερομαι)...
Σας ευχαριστω πολυ πολυ...;)