Quote:
Originally posted by xristinatz
lineal διαβασα πιο πανω οτι ειχες ζαχαρο στην διαρκια της εγκυμοσινης σου και σου ειπε ο γιτρος οτι μετα τα σαραντα θα αποκτησης κανονικο ζαχαρο .δεν ειναι απαρετιτο αυτο και ειναι στο χερι σου να το πετυχης χανοντας πολλα κιλα.λιπον ακου πριν απο 10 χρονια μενο εγκυος στο γιο μου και μετα τον εβδομο μηνα αποκτησα ζαχαρο απο τα πολλα κιλα που πιρα εφτανα μεχρι 450 χωρις να εχω φαει .λιπον με το που γεναω φεβγει το ζαχαρο ο γιατρος μου οταν εφευγα μου ειπε αν δεν θελεις να γινεις διαβιτηκη χασε πολλα κιλα.για πεντε χρονια ειχα κρατιση ολα τα κιλα της εγκυμοσινης 97 και ξαφνικα το συνιδιτοπιο και κανω μια πολλυ αφστιρη διατροφη και κατεβενω στα68 κιλα σε τρις μηνες και ξαναμενω εγκυος ενω οσο ημουν πιο παχια δεν εμενα και δεν ειχα καθολου ζαραρο σε ολη τη διαρκια της δεφτερης εγκυμοσινης μου .γεναω φτανω στα 72 και μετα χωρις να το καταλαβω απο το καλοκαιρι μεχρι σημερα εφτασα στα 81.με πιραζει γιατι πριν κανω τα παιδια μου ειμουν 55 κιλακαι 10 χρονια μικροτερη:) δεν εκανα ποτε διαιτα :( συγνωμη αν σας κουρασα:)
σοβαρα;;;