κουραστηκα, θελω να ζησω!!!
Γεια σε ολους,
Ψάχνοντας στο internet για κάποια λύση στο πρόβλημα μου βρήκα το φόρουμ τυχαία. Και τώρα; Δεν ξέρω από που ν' αρχίσω! :sniffle:
Εχω περασει ολες τις διατροφικες διαταραχες. Καποτε ειμουν υπερβαρη. Εχασα σχεδον 50 κιλα χωρις να τρωω, πολυ περπατημα
και ενα χρονο περασα βουλιμια. Ειμουν τοσο κουτι που νομιζα οτι ο οργανισμος μου θα αντεξη γιατι ειχα πολυ λιπος. Μονο που δεν εχασα λιπος αλλα μυικη μαζα.
καποτε μου σταματησε η περιοδος μου απο τον Μάιο 2010 ? Νοέμβριο 2011.
Να μην τα πολυλογώ, μία μέρα ζαλιστηκα, πηγα στο γιατρο και απο εκει αμεσως στο νοσοκομειο. Οι παλμοί της καρδιάς ειχαν πεσει στους 40!!!!
Εκει ξυπνησα και ειπα οτι δεν παει αλλο αυτοκαταστρεφομαι!!!!
Eπειδη δεν ημουν λιποβαρή δεν έβρισκαν την αιτια για την βραδυκαρδια. Ενω εγω τους ελεγα για την πείνα που τραβηξα. Moυ ειπαν να τρωω 1800 θερμιδες κ ολα θα πανε καλα. Ενα χρονο μετα ακομα να ερθει η περιοδος ετσι αρχισα να τρωω παραπανο. Tον Nοεμβριο 2011 μου ηρθε η περιοδος επιτελους. Χαρες μεγαλες!! Νομιζα οτι επιτελους ο οργανισμος μου επανήλθε.
Απο τοτε αρχισαν αλλα βασανα. Tαχυπαλμιες, και στον υπνο. Mετα παλι βραδυκαρδια. παλμοι μου ανεβαίνουν πεφτουν με το ετσι θελω?Καθυστέρηση περιόδου πάλι ενα μηνα!!
ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω. εχω απελπιστει. ο οργανισμος μου τα εχει φτιση. η ελπιδα οτι θα γινω καποια μερα καλα εχει πεθανει!!! :sniff: Αυτά προς το παρόν.