Καλησπέρα σας φίλοι μου !! Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την διαφωνία που είχα σήμερα με έναν γιατρό- χειρούργο που έτυχε να γνωρίσω σε ένα εξεταστικό κέντρο. Είχα πάει να κάνω καμπύλη ζαχάρου στην κόρη μου και καθόμουνα σε μια φίλη μου ακτινολόγος μέχρι να περάσει η ώρα για την επόμενη λήψη. Κάποια στιγμή ήρθε μια γνωστή μου,που η κόρη της έχει κάνει εδώ και 3 χρόνια δακτύλιο και έχει πάει πάρα πολύ καλά . Λέγαμε τα νέα μας πως πάω εγώ αν έκανα ι θα κάνω χειρουργείο και της έλεγα πως είμαι σε καλό δρόμο με την ενδοκρινολόγο μου ξεκίνησα και θεραπεία και ήδη έχω χάσει 7 κιλά κλπ. Πως έχω και υπερινσουλιναιμία και πράγματα που τα έχω μοιραστεί μαζί σας εδώ και λίγο πολύ τα ξέρετε. Όλη αυτή την συζήτηση την παρακολουθούσε ο γιατρός χωρίς να τον πάρω είδηση και μπήκε ακάλεστος στην συζήτηση να μου πει πως λάθος μου που δεν έκανα την επέμβαση και ότι σκέφτομαι λάθος, πως δεν θα αδυνατίσω μόνο με την θεραπεία μου και διατροφή λέει και ότι θα κάνω 5 χρόνια να χάσω τα κιλά μου αν τα χάσω . Πως αυτό είναι το μοντέλο δείχνοντας μου την κόρη της γνωστής μου και γενικά όλο σε τέτοιο στιλ ειρωνικά και με υπεροψία. Εγώ φυσικά δεν έμεινα σιωπηλή και του απάντησα πως αμφισβητεί την συνάδελφό του ενδοκρινολόγο και πως εκείνη με απέτρεψε να κάνω το χειρουργείο και να έρθει να με δει του χρόνου αν έχω χάσει ι δεν έχω χάσει τα κιλά αν θέλει. Είχα νευριάσει τόσο πολύ με την στάση του , έλεγα έλεος λες και όλοι πρέπει να πιστεύουμε μόνο στα χειρουργεία και οι υπόλοιποι που κάνουμε διατροφή να πάμε για φούντο????!!!! Με έχει πιάσει το παράπονο αντί να σου δίνουν κουράγιο οι γιατροί μερικοί κάνουν τα αδύνατα δυνατά να σου ρίξουν την ψυχολογία για να αποτύχεις !! Μπράβο σε όσοι κάνουν κάτι για να αλλάξουν την ζωή τους είτε αυτό είναι με κάποια επέμβαση είτε είναι με διατροφή και γυμναστική. Δεν θα με λυγίσω με αυτό που συνεβει αντιθέτως θα πεισμώσω ποιο πολύ!! Αμάν πια !!