Τα έχω κάνει ένα μάτσο χάλια...
Καλησπέρα και από μένα.. Ξέρω το φόρουμ εδώ και καιρό αλλά πρώτη φορά αποφάσισα και εγώ να σας γράψω.. Είμαι 33 ετών και από μικρό παιδάκι έχω πολλά παραπάνω κιλά από το φυσιολογικό.. Πάντα πήγαινα σε διαιτολόγους, γιατρούς, ψυχολόγους αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κάθε μου επίσκεψη με έδειχνε σταθερά 1 κιλό παραπάνω! Στα 26 μου έφτασα στο προσωπικό ρεκόρ των 135 κιλών.. και ύστερα από έναν καυγά με έναν δικό μου άνθρωπο, κάποιο καμπανάκι φαίνεται πως χτύπησε και πήρα την μεγάλη απόφαση.. Τον επόμενο 1 με 1.5 χρόνο έχασα πολλά κιλά μόνη μου και έφτασα τα 85 κιλά.. Μην με ρωτήσετε τί έκανα και πως τα κατάφερα γιατί έχω ένα τεράστιο κενό μνήμης.. όσο και να προσπαθώ να θυμηθώ τί διατροφή ακολουθούσα, μου είναι αδύνατο. Κάποια στιγμη επειδή προφανώς κουράστηκα είπα να κάνω ένα μικρό διάλειμμα.. το οποίο με κατέστρεψε.. 6 χρόνια μετά έχω πάρει και έχω χάσει πολλά ακόμα κιλά και σήμερα είμαι 111 (με ρεκόρ τα 115). Οι συγκυρίες της ζωής μου δυστυχώς δεν βοηθάνε καθώς οι περισσότεροι τομείς δεν πάνε και τόσο καλά.. Παρόλα αυτά, νομίζω πως αν ξανακάνω μια προσπάθεια, θα νιώσω πολύ καλύτερα και θα πάρω κουράγιο για να αντιμετωπίσω και τα υπόλοιπα προβλήματα.. Χρειάζομαι λίγη έμπνευση.. και υποστήριξη... Σας ευχαριστώ!