Νεο μελος με την δικια του ιστορια..
Καλησπερα σε ολους!Ειμαι νεο μελος στην παρεα και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τη δικια μου ιστορια.....
Ισως να μην "ανηκω" εδω,οπως και πουθενα δεν ανηκα στη ζωη μου....αλλα ειναι το μοναδικο site που ισως με καταλαβει καποιος...φανταζει λιγακι σαν το κρυφο σχολειο εδω...μιας και μπαινω εδω στα κρυφα απ το τηλ μου(ας ειναι καλα και αυτο)...
Λοιπον για να μην σας κουραζω χωρις να το θελω...Ειμαι 22χρονων 1.67υψος και 104κ αυτη την στιγμη.... οσο θυμαμαι τον εαυτο μου παντα τον υποβαλω σε συνεχεις διαδικασιες διαιτας..τις περισοτερες φορες χωρις καποιο ιδιαιτερο αποτελεσμα......εφτασα σε σημειο να ειμαι 120κ....με μεγαλη προσπαθεια διαιτα και γυμναστικη καταφερα να φτασω στα 93κ.... δυστηχως ο χρονος αφομοιωσεις του βαρους απ τον οργανισμο μου ηταν περισσοτερος απ οτι αντεχα με αποτελεσμα να ξαναπαρω τα κιλα και να φτασω στα 104κ παλι...αλλα βαθια απογοητευμενη...πολυ κουρασμενη και χωρις αντοχες και υπομονη πια....το καλο ειναι οτι παρ ολα τα κιλα μου δεν εχω ακομα καποιο προβλημα υγειας.... Απ το καλοκαιρι ως τωρα παλαβευω σε καταθληπτικες φασει....αλλες φορες βουλιμικες και αλλες ανορεξικες τασεις....με τον ψυχολογικο μου κοσμο να γκρεμιζεται....και φυσικη φοβος να κανω κακο στον ιδιο μου τον εαυτο.....με ουσιαστικη βοηθεια ανυπαρκτη θα ελεγα.... Μεσα σε ολα αυτα βρηκα μεσα μου εστω αυτη τη δυναμη για μια ακομα προσπαθεια...αλλα με χειρουργηκη βοηθεια...βρηκα καποιο γιατρο(απ το ιποκρατειο-δεν ξερω αν επρεπε να το πω αυτο)...και μου προτεινε σαν μεθοδο το γαστρικο μανικη... δεχομαι "πυρα" απ ολους γυρο μου...αλλα νομιζω οτι κατι τετοιο θα με βοηθησει πολυ....
Θα ηθελα να ζητησω αν ειναι εφικτο την συμβουλη σας....τι θα κανατε εσεις?
Υ.Γ. θα θελα να ρωτησω αν ξερετε τη γινεται με τη διαδικασια απ τα ταμεια...τι χαρτια χρειαζονται?
Ελπιζω να μην σας κουρασα πολυ αλλα δεν ειχα σε ποιον αλλο να τα πω....