"Ελληνική εταιρία ομαδικής ανάλυσης και ψυχοθεραπείας"
Γειά χαρά. Πρίν απο 2-3 μέρες πήρα τηλέφωνο στην "Ελληνική εταιρία ομαδικής ανάλυσης και ψυχοθεραπείας" που βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό -www.hagap.gr
Μου κλείσανε ραντεβού και πήγα. Μίλησα με κάποια κυρία Αθηνά Κλάδη και μου εξήγησε κάποια πράγματα σχετικά με το κέντρο αυτό. Μου είπε οτι υπάρχουν ομάδες που ασχολούνται με ένα συγκεκριμένο αντικείμενο όπως μουσική, παραμύθι, ζωγραφική, θέατρο-ψυχόδραμα και άλλα με συχνότητα 1 ή 2 φορές την εβδομάδα. Οτι κάθε δραστηριότητα διαρκεί 1.30 ώρα και από αυτή τα πρώτα 15 λεπτά είναι ομιλία, τα επόμενα 50 λεπτά ενασχόληση με τη δραστηριότητα και τα τελευταία 25 λεπτά ομιλία πάλι.Μου είπε επίσης οτι οι δραστηριότητες αφορούν την ψυχοδυναμική προσέγγιση και οτι το κέντρο είναι παράρτημα ενός Αγγλικού κέντρου (ή κάτι τέτοιο). Τα χρήματα είναι 115 ευρώ εώς 150 ευρώ το μήνα ποσό που νομίζω είναι καλό.
Επειδή μου βγαίνει έντονη μία καχυποψία ίσως από ανασφάλεια μήπως ξέρει κανείς γι αυτό το κέντρο ή για τη μέθοδο που ακολουθείται?? Είναι επιστημονική μέθοδος εδραιωμένη ή θα γίνω πειραματόζωο? Ευχαριστώ