ΓΑΣΤΡΙΚΗ ΠΤΥΧΩΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Καλησπέρα σε όλους!είμαι καινούργια στο forum αν και πολλές φορές σας διάβαζα. πήρα λοιπόν την απόφαση να μπω και εγώ στην παρέα. σας!
είμαι 32 χρόνων και έχω μια υπέροχη οικογένεια και 2 πανέμορφα κοριτσάκια!
είμαι 1,67 και 120 κιλά.(δεν έφταιγαν οι εγκυμοσύνες, είμουν πάντα χοντρούλα).πάντα αγαπούσα και εξακολουθώ να αγαπάω τον εαυτό μου.
έκανα πολλές δίαιτες (χημικές, θερμιδικές, αποτοξίνωσης, atkins, φαγητό στο σπίτι απο εταιρεία κλπ κλπ κλπ) με αποτέλσμα να χάνω 10 και να βάζω 20.ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ και τα παράτησα.
πλέον όμως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. βλέπω οτι πλέον αρχίζω και κλατάρω,δεν μπορώ να κάνω αυτά που θέλω με τα παιδιά μου. ντρέπομαι τον άντρα μου (που ΠΟΤΕ δεν με έχει κάνει να αισθανθώ άσχημα).
οι γονείς μου μονίμως σκασμένοι απο στεναχώρια.
το σουτιέν μου (1000 συγνώμη) να με ενοχλεί ΟΛΗ μέρα και τα πιο φαρδιά μου ρούχα να έχουν γίνει κολάν. η παραλία ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ.
Είμαι τρομερά υπερκινητικό άτομο και ποτέ δεν είχα πρόβλημα υγείας ούτε συναναστροφών.ποτέ δεν με έκαναν να νιώσω χοντρή.πάντα μέσα σε όλα.έζησα και ζω τη ζωή μου στο φουλ. αλλά πλέον το πρόβλημα είναι...το μέλλον.
θέλω κι άλλο χρόνο με τα παιδιά μου.θέλω επιτέλους ποιότητα ζωής 1000 φορές καλύτερη απο πριν. (βέβαια ήθελα και τα έπαθα.αλλά...μόκο τώρα και έσχατη προσπάθεια).
ψάχνω για γιατρό που να κάνει τη γαστρική πτύχωση σε δημόσιο νοσοκομείο.γιατί το οικονομικό είναι χάλια και κάτι άκουσα πως δεν καλύπτεται πλέον στα δημόσια νοσοκομεία (καήκαμε).
έχει κανείς ανάλογη εμπειρία?διαδικασία?κόστος ? κλπ κλπ
ή έστω σε ιδιωτικό αν μπορείτε να με ενημερώσετε για κόστος?
Σας παρακαλώ βοηθήστε με! έχω πελαγώσει!
ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το μεγάλο Post.