εκανα καλα η οχι τελικα???
καλησπερα....ονομαζωμαι ιωαννα και ειμαι 23 χρονων
απο μικρη λοιπον ειχα θεματα με το φαητο χαρακτηριστικα θυμαμε την γιαγια μου να μου λεει ...ολο το φαγητο θα φας που σου εχω βαλει στο πιατο δε θα το πεταμε...μεεεγα λαθος....
ετσι λοιπον απο μικρο παιδακι ημουν παχυσρακο ο πρωτος μου διαιτολογος ηταν οταν ημουν 6 ...ετσι λοιπον ξεκινησαν ολα,διαιτες τσακωμουσ με τους δικους μου να μην τρωω να μην ''κλεβω'' κ.ο.κ
το 2007 ειχα ενα τροχαιο και ημουν καθηλωμενη στο κρεββατι 3 μηνες ειχα ξεπερασει και το φραγμα των 100 κιλων..εκανα διαιτα αφοτου εγινα καλα και εχασα γυρω στα 20 κιλα.την επομενη χρονια φευγω απτο πατρικο μου για σπουδες και μενω μονη μου σε ενα σπιτι ,εκει ξεκινησε η καταθλιψη να μου χτυπαει την πορτα...το ξεπερασα για λιγο χρονικο διαστημα και τα πανω και τα κατω μου...το 2009 ζυγιζα 117 κιλα λεω ιωαννα εως εδω ηταν ξεκινα να χανεις,παλι διαιτολογος και παλι εχασα 20 κιλα σε διαστημα 2 ετων περιπου,σε ολο αυτο το διαστημα ειχα και τον πατερα μου να μου λεει να κανω επεμβαση και να χασω κιλα κτλπ,και απλα τον αγνοουσα λεω εγω δεν κανω τετοια εναντια στην φυση δεν παω.ετσι λοιπον πριν κανα 2μηνο γνωρισα μια κοπελα που ειχε κανει δαχτυλιο,και μου ειπε απο πρωσοπικα την εμπειρια της,κατι βιντεακια κατι πληροφοριες απο το ιντερνετ με ωθησαν να παω να μιλησω με το γιατρο ο οποιος μου ειπε να παω να κανω το μανικι καλυτερα..βεβαια οταν θα εφτανα στο επιθυμητο αποτελεσμα που εννοει 60 με 65 κιλα θα επρεπε να κανω και εμεμβασεις πλαστικης καθως θα ειχα σακουλιασει + το γυμναστηριο βεβαια...και η αλλη λυση του δαχτυλιου να χανω αργα σταθερα χωρις βεβαια να τρωω τροφες οπως παγωτα γλυκα κτλπ που ουτως η αλλως δεν με απασχολουσε αφου οι μεγαλες ποσοτητες ηταν το θεμα μου...βεβαια εχω ακομα απορια αν θα πρεπει να το βγαλω καποια στιγμη και τι θα γινει τοτε???ετσι λοιπον...πηρα την αποφαση και εκανα το δαχτυλιο οταν μπηκα χειρ ημουν 126 και ηδη εχω χασει 3 ...τελικα ομως εκανα καλα η οχι??και σε 3 μηνες πχ ποσα κιλα μπορω να χασω??θα ηθελα να μου πειτε τις ιστοριες σας περι του θεματος..αααα και επειδη ο δαχτυλιος δεν ειναι μηχανη αδυνατισματοσ απο πεμπτη ξεκιναω και διαιτολογο να βοηθηθω σας ευχαριστω πολυ:starhit: