Αλλη μια αποτυχημενη προσπάθεια ή όχι ;
Καλησπέρα , ανακάληψα την σελίδα πριν κανα μήνα και έχω διαβάσει αρκέτα ώστε να πάρω την απόφαση να εκφράσω τους δικούς μου προβληματισμούς και μία ακόμα προσωπική προσπάθεια...
Λίγα λόγια για μένα
Είμαι 21,5 φοιτήτρια μακρυά από την πόλη μου. ΄Οταν ήμουν μικρή 5 ετων αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με τα πόδια που με αποτέλεσμα να μην μπορώ να περπατλησω μέχρι την ηλικία των 13 . ¨Οπως καταλαβαίνεται είναι πολλά χρόνια - ενδιάμεσα εκτος απο το να είμαι σε καροτσάκι είχα και την υποστίρηξη με πατερίτσες . Λόγο του προβληματος το μόνο άθλημα που μπορούσα να κάνω ήταν κολύμβηση που με βοηθησε παρα πολυ ομολογουμενος !
Γενικά όλα μου τα παιδικά χρόνια ήταν κάπως σαν... Ούτε στον εχθρόμου !!! Πολύ ρατσισμός !!! Τέσπα το κύριο πρόβλημα που μου δημιούργησε όλο αυτό είναι να είμαι υπερβολικά κλειστη προς τους αλλους ανθρώπους και όποτε 'ανοιγόμουνʽ την πατούσα ή έκανα κακό σε άλλους γιατί δεν ήξερα να φέρομαι.
Η οικογένεια μου(μπαμπας ,μαμα , αδελφος ) με αγαπούν πιστεύω και θέλουμε ο ένας το καλύτερο για τον άλλον ! Αλλά ο τρόπος τους στο θέμα των κιλών είναι ο χειρότερος που θα μπορούσαν να έχουν . ΄Αν κανω κάποα προσπάθεια (1η προσπάθεια 17 χρονων 1,60 70 κιλά , 2η 18χρ 1,65 75 κιλά , 3η 1,65 85 κιλα ) πάντα άκουγα σιγά μην τα καταφέρεις και ιδίως το οτι ο αδελφος μου απο τότε που ήμουν μικρή με έλεγε χοντρη (!) αν κατάφερνα κάτι μετά απο λίγο καιρό τα παρατούσα!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟ αυτο που χρειάζομαι είναι λίγη υποστήριξη ( θα προσπαθούσα να την έχω απο τις φίλες μου αλλά δεν έχω :/ )
Γενικά τώρα που μένω μόνη μου (λόγο σπουδών) μπορώ να
έχω τον έλενχο του τι τρώω , πχ καθημερινές τρώω στη σχολή το φαι που έχει το μεσημέρι με σαλάτα - προσπαθώ να μην τρώω ψωμί - και το βράδυ κανένα φρούτο , η καμιά σοκολάτα (δεν κόβεται με τίποτα μονο ελαττωνεται) ή αν βγώ έξω καμία πίτα με κοτόπουλο. τα οποία δεν τα βρίσκω υπερβολικά. Τα σαββατοκύριακα τρώω η μακαρόνια η καμια μπριζόλα ή πίτες (2) αν βαριέμαι να μαγειρέψω .
Πάντα τρώω πρωινό ! Και πάντα την ημέρα ίδιες πάνω κάτω ώρες. ΄Εχω πρόβλημα με τον θυρωιδή και πέρνω τ4 αλλα πιστευω ότι είναι δικαιολγία.
Το μέρος που είμαι μου δίνει την δυνατότητα να μετακινούμε με ποδήλάτο και έτσι το εκμεταλεύομαι όσο μπορω - δεν κάνει να κάνω λόγο του προβλήματος που είχα )
1 ιουνίου ξεκίνησα να τρώω 3 φορες την μέρα , και να χρησιμοποιώ τα lipotox ήμουν 85 κιλά (το ύψος παραμένει 1,65) δεν έχω ανέβει στην ζυγαρία θα ανέβω την παρασκεύη. Ξέρω ότι τα πρώτα 3 κιλά είναι υγρά . Επισης πινω πλέον πολύ νερο. ΄Εχω ένα ατομικο μπουκαλάλι των 750 μλ και πίνω 5 την ημερα. Τρώω και φρούτα σήμερα για παράδειγμα αγόρα πεπόνι το έκοψα κομματάκια τα έβαλα σε ένα μπολ για να το έχω για απογευματινό. Ακόμα τρώω εώς της 7 τίποτα μετά . Ε αυτα
πωπω το ξανα δίαβασα όλο αυτό και είναι αρκετά κουραστικό :/ Ζητώ συγνώμη Ο:)