Quote:
Originally posted by marina38
zenia, αφού είσαι 22 να υποθέσω ότι κοντεύεις να τελειώσεις τη σχολή; Αν σου παίρνει 10 ώρες (!!) την ημέρα φαντάζομαι ότι θα χρειαστεί κάποια υπομονή μέχρι να ολοκληρώσεις τις σπουδές.
Πραγματικά γέλασα πολύ με αυτό....
Ως προς τη σχέση σου, προσπάθησε να μην μπαίνετε στη θέση \'εμείς οι δύο ενάντια σε όλο τον κόσμο που ζηλεύει\', γιατί αυτό το σκεπτικό ναι μεν σας ενώνει, αλλά δεν αφήνει την μεταξύ σας σχέση να αναπτυχθεί.
Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη παγίδα και ακόμη μεγαλύτερη συζήτηση. Έχω δει ζευγάρια να είναι τρελά ερωτευμένοι μεταξύ τους έχοντας είτε προβλήματα με την οικογένεια, είτε με την κοινωνία, είτε με πρώην, που έμειναν μαζί μόνο και μόνο από κόντρα σε....τι? Όταν σταμάτησαν να ονειρευονται πως όλοι τους μισούν και τρικλοποδιάζουν τη σχέση τους, απλά....τελείωσε.
Επί του προκειμένου...θεωρώ πως η φίλη μας είναι πολύ μικρή για να έχει τόσο μεγάλα προβλήματα.
Ζήσε καλή μου αυτό που έχεις, αλλά πρόσεχε: μη προχωρήσεις σε τίποτα παραπάνω μόνο και μόνο από κόντρα στους δικούς σου.
Σίγουρα δεν τους πολυαρέσει η σχέση και χωρίς σε καμία περίπτωση να είμαι ρατσίστρια, έχε υπόψιν σου πως υπάρχει μια γενικότερη καχυποψία απέναντι σε αυτή την εθνικότητα.
Απο κει και πέρα ξαναλέω πως είσαι πολύ μικρή για να ταλαιπωρείσαι από τέτοιου ειδους προβλήματα. Ούτε να παντρευτείς ζήτησες, ούτε να συζήσεις.
Παρόλα αυτά το να ανεξαρτητοποιηθείς οικονομικά, βλέπω πως είναι μια καλή αρχή για να μπορείς να λες τη γνώμη σου πιο ελεύθερα....