Χαιρεται! Ειμαι 21 χρονων και εχω βουλιμια περιπου 4 χρονια...
Διαβαζα καποιες φορες το φορουμ αλλα ποτε δεν τολμησα να κανω λογαριασμο.. αποφασισα να κανω λογαριασμο πριν λιγες μερες... Ξεκιναω προσπαθειες να σταματησω την βουλιμια! Ποτε δεν ειχα βοηθεια απο καποιον πανω στο θεμα γιατι ντρεπομουν να το συζητησω! Θεωρησα οτι κανεις δεν θα το παρει σαν προβλημα και οτι θα με αποκαλουσαν απλα χαζη και θα μου ελεγαν να σταματησω! (Λες και αυτο θα βοηθουσε) Τελος παντων! Προσπαθουσα εδω και καιρο να σταματησω.. περνουσα τις φασεις μου ομως αλλα τωρα για πρωτη φορα κανω μια αξιολογη προσπαθεια και θα ηθελα 1ον να την μοιραστω με αλλα κοριτσια γιατι ισως τους βοηθησει και 2ον να παρω και συμβουλες.. Αποφασισα λοιπον να το κοψω μαχαιρι! Τα εβαλα κατω και κατεληξα οτι πρεπει να σταματησω την υπερφαγια πρωτα.. Οχι υπερφαγια = οχι τυψεις = οχι εμετος.. ξεκινησα λοιπον να μαγειρευω μονο μια μεριδα την φορα και οχι ολοκληρη κατσαρολα... εβαλα συγκεκριμενες ωρες που θα τρωω για να μην ξεφευγω και τα παω πολυ καλα! Δεν φτανει ομως αυτο γιατι ξερω οτι θα τυχει να φαω πολυ (γιορτες τραπεζια κλπ) αποφασισα λοιπον οτι πρεπει να χασω και κιλα για να μην νιωθω πια ασχημα! Η διατροφη μου ειναι ηδη και σαν ειδος διαιτας αλλα θα αντεξω? σκεφτομαι για χαπια για να με βοηθησουν.. τα εχει δοκιμασει καμια? Γνωριζετε αν εχουν αποτελεσματα η κινδυνους? Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το μεγαλο ποστ!