Καλησπερα σας..πρωτη φορα γραφω για κατι που νοιωθω και με ποναει...Με λενε Αλεξανδρο ειμαι 28ετων και τον μαρτιο του 08 αρχισε και μενα το δικο μου ''μαρτυριο''.
Ενα βραδυ που ξαπλωσα να κοιμηθω, ξαφνικα με επιασε μια απιστευτη ζαλη,ενα μουδιασμα στα ακρα και κυριως στο αριστερο μου χερι,μουδιασμα στο σαγονι και τη γλωσσα και ειχα μια αισθηση οτι θα μου ανοιξει η μυτη.
Απο εκεινη τη στιγμη ξεκινησαν ολα..Σηκωθηκα με την γυναικα μου και πηγαμε στο νοσοκομειο,μου εκαναν εξετασεις αλλα τπτ...μετα απο 2 μερες παλι τα ιδια, με ξεσκονισαν στο νοσοκομειο αλλα τπτ..ολοι μου ελεγαν οτι ειναι κρισεις πανικου και ειναι απο το αγχος.
Δεν με επισαν και ξεκινησα να περνω σβαρνα ιδιωτες-γνωστους γιατρους (καρδιολογο,παθολογο,ωρυλα, ενδοκρινολογο,ορθοπεδικο..) ολοι μου ελεγαν τα ιδια αλλα εγω τπτ...
Συνεχεια απο τοτε φοβαμαι μηπως πεθανω και μηπως φυγω οπως και ο πατερας μου,απο καρδια 'η φυγω γενικα.
Τον θανατο τον φοβομουν απο παλια, ομως τωρα τον φοβαμαι ακομα περισσοτερο.Ειχα μιλησει με εναν ψυχολογο μεσω τηλ. και μου ειπε οτι ισως το γεγονος του οτι εχασα τον πατερα μου, δεν ξεσπασα οσο θα επρεπε και μου βγαινει τωρα σε αυτη τη μορφη..Μου ειπε οτι ειναι συσωρευμενη ενεργεια και ψαχνει διεξοδους.
Τωρα τελευταια εχει μειωθει αρκετα αλλα δεν μου εχει φυγει τελειως..Παντα με τον παραμικρο πονο σκεφτομαι τον θανατο και αμεσως αρχιζουν τα μουδιασματα κτλ...
Ειναι κατι πολυ βασανιστικο και κατι που με κραταει πισω χωρις την θεληση μου...Ναι ειμαι αγχωδης ανθρωπος, Ναι εχω προβληματα σαν ανθρωπος(κυριως οικονομικα), ολοι εχουν..Εγω τι? Δεν θελω να παρω φαρμακα..Και ο πατερας μου που επερνε αγχωλυτικα & τι? τπτ....
Το μονο που θελω ειναι να μου φυγουν αυτες οι σκεψεις και να ΖΗΣΩ...Να ΖΗΣΩ οπως πρεπει με την γυναικα μου και αυριο μεθαυριο με το παιδι μου.
Σας Ευχαριστω για την δυνατοτητα που μου δωσατε να το βγαλω προς τα εξω και ευχομαι να ειμαι ο τελευταιος που νοιωθει ετσι...