Quote:
Originally posted by -wow-
Κοιτα φυσιολογικο μου φαινετε να σκεφτεστε οτι θελετε νατα φατε ολα! Εγω ειδικα επειδη μενω Αγγλια, οποτε κατεβαινα Ελλαδα, με την μαμα μου να μαγειρευει, με τα τελεια φαγητα και γλυκα σε καθε γωνια της χωρας μας, ετρωγα ασταματητα!!
9 μερες πριν την επεμβαση (δεν ηξερα ποτε θα γινει, μια μερα πριν την εισαγωγη με πηραν τηλ!) ειχα ερθει Ελλαδα.. Ηταν η μονη φορα που δεν εκανα τα τρελ γλεντια με το φαγητο και δεν ξερω γιατι! Δεν προσεχα αλλα δεν με ειχε πιασει η λυσσα να τα φαω ολα!
Ολοι μου ελεγαν (που ηξεραν για την επεμβαση) φαε τωρα που μπορεις, περναμε κατι γιγας σουβλακια και δεν μπορουσα ουτε το 1/4 να φαω..
Τα Χριστουγεννα ομως δεν υπηρχε!! Οπου πηγαιναμε τρωγαμε! Ειδικα την πρωτη μερα που πατησαμε το ποδι μας Αθηνα (εγω, α αδερφη μου και μια φιλη μας) φαγαμε απο μια πιτα σουβλακι, μετα πηγαμε στα γκουντις (ναι δεν αφησαμε ουτε 1 λεπτο να περασει και πηγαμε γκουντις!) μετα πηγαμε απεναντι σε ενα ζαχαροπλαστειο και πηραμε απο 2 μακαρουν και απο μια παστα (φαγαμε απο 1 μακαρουν και την παστα!) μετα πηγαμε για ναργιλε.. Και ειχα δωρεαν μεζε.. Και φαγαμε ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΖΕ!! Και δεν ενιωθα να εχω σκασει!!
Ενταξη δεν ειχαμε φαει ολη μερα με το ταξιδι και στα γκουντις ειχα παρει ενα τζιζμπεργκερ αλλα αν μας εβλεπε κανεις δεν νομιζω να μπορουσε να συγκρατησει τα γελια του! Απο μαγαζι σε μαγαζι να τρωμε!
Αφου την ωρα που τρωγαμε τον μεζε του ναργιλε γυρναω και τους λεω το εχετε καταλαβει οτι δεν εχουμε σταματησει να τρωμε ουτε μια στιγμη;;; Και ειχαμε ξεραθει στα γελια!!
Καλα για τος υπολοιπες μερες δεν το συζητω, μετα απο καθε ξενυχτι πηγαιναμε με ταξι μεχρι το Ciao στο Παγκρατι, μεναμε Χαλανδρι και τρωγαμε απο ενα κλαμπ και ενα κρουασαν κολαση!!!
Δεν σας λεω να κανετε τα ιδια, αλλα κιλα δεν ειχα βαλει γιατι ειμασταν ολη μερα στο ποδι!
Παντως καναμε λουκουλια γευματα!! Χαχαχαχαχχ
τι κανεις μικρη μου εσυ στην Αγγλια σπουδαζεις??? (πραγματικα η εικονα απο σουβλακι στα γκουντις και μετα γλυκο και μετα μεζε ειναι τελεια χαχαχαχα :spin::thumbup:)