Quote:
Originally posted by voulimia065
σευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκες σε όλη αυτή τη διαδικασία. θα τσεκάρω ό, τι μου έστειλες...
Η πλάκα είναι ότι είμαι τόσο αποστασιοποιημένη συναισθηματικά που διαβάζοντας όλα αυτά δεν νιώθω το παραμικρό, σαν να μη μιλάμε καν για μένα.
Και αυτό γιατί όπως λες ότι βρίσκεις ειλικρινές το κείμενο μου και σευχαριστώ, έτσι έχω μάθει να είμαι σχεδόν σε όλους τους τομείς στη ζωή μου. Δεν έχω ανθρώπους υποκατάστατα σε αυτή, κρατάω μόνο αυτόυς στους οποίους πιστεύω πραγματικά. Επίσης ξέρω σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες μου.. είναι η ανάγκη για φιλία, για συντροφικότητα, για στήριξη, για εξέλιξη, για αυτοέλεγχο...
Απλά αυτό που με πληγώνει, πέραν των ανθρώπων γύρω μου που με απογοητεύουν συχνά(αυτό συμβαίνει σε όλους, δε θα πεθάνουμε κιόλας), είναι το ότι νιώθω ότι από τότε που έχω το πρόβλημα, όχι απλά σταμάτησα να εξελίσσομαι, αλλά οπισθοδρομώ....
Όταν ξαφνικά είσαι ανίκανος να κάνεις πράγματα που κάποτε μπορούσες, δεν είναι δυνατόν να νιώθεις περήφανος.
Και το ακόμη χειρότερο είναι ότι θυμάμαι σαν τώρα πόσο δύσκολο μου ήταν να τρώω νορμάλ ποσότητες και πόσο υπέφερα.. και αυτό το κάνει ακόμη δυσκολότερο να θέλω να γυρίσω σε εκείνο το στάδιο.
Τέσπα, φλυαρώ πάλι χωρίς ιδιαίτερο νόημα. Πήρα απόφαση από σεπτέμβρη να μιλήσω σε έναν άνθρωπό μου..οχι best friend for ever που λες και συ, αλλά κάποιον που ξέρω ότι με αγαπά, με νοιάζεται και όσο μπορεί θα με στηρίξει. ίσως αν δω ότι κάποιος μαγαπάει όπως είμαι από μέσα μέχρι έξω, ακόμη και κάθε σάπιο μου σημείο, πάρω τη δύναμη που χρειάζομαι.
λες και ακούω εμένα 10 χρόνια πριν.