προσπαθεια για χασιμο πολλων κιλων
καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ.το βρηκα τυχαια κοιταζοντας στο ιντερνετ και δεν θα κρυψω πως διστασα πολυ για να μπω και να γραψω αυτο που αρχιζω να γραφω.ειμαι 22 ετων και ζυγιζω 140 κιλα.καθολη την διαρκεια της ζωης μου εχω παρει και εχω χασει αρκετα κιλα για παραδειγμα στα δεκαοχτω μου ειχα φτασει να ζυγιζω 120 κιλα επεσα στα 95 μετα τα ξαναπηρα ξαναπεσα και ουτοκαθεξης φτανοντας στην παρουσα κατασταση.κανεις δεν ξερει οτι δεν νιωθω ανετα με τα κιλα μου και αυτο γιατι εγω δεν τους αφηνω να το δουν.αλλα οταν μενεις μονος σου εκει αρχιζεις και σκεφτεσαι διαφορα απο το πιο απλο που ειναι μηπως δεν της αρεσα επειδη εχω αρκετα παραπανω κιλα κτλπ. εχω αρχισει τωρα μια βδομαδα μονος μου διατροφη και συντομα θα αρχισω και καποιες αθλητικες δραστηριοτητες ετσι ωστε να υπαρξουν γρηγοροτερα αποτελεσματα .πιστευετε πως μπορω να τα καταφερω μονος μου η θα χρειαστω τη βοηθεια καποιου ειδικου η ακομα και καποιο χειρουργειο που απεναντιας ειμαι καθετος σε καθε τυπου εγχειρηση σε αυτον τον τομεα.ευχαριστω εκ των προτερων!