ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ+ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ!
Γεια σας, είναι το πρώτο θέμα που στέλνω καθώς είμαι πρόσφατο μέλος. Ο τίτλος που έβαλα στο θέμα ταιριάζει ακριβώς στην πέρίπτωση μου.Διαβάστε και πείτε μου. Λοιπόν, έκανα την πρώτη μου σχέση στα 19 μου μόλις έπιασα δουλειά.Ήταν πολύ έντονη, συναισθηματική και θυελλώδης με πολλούς τσακωμούς χωρίς να τους προκαλώ ΠΟΤΕ, με ζήλια αμφίπλευρη και έλλειψη εμπιστοσύνης. Ο έρωτας όμως και το έντονο πάθος ήταν πάντα παρόντα.Εγώ τον αγαπούσα και το έδειχνα συνεχώς με την υποχωρητικότητα, τα χάδια μου και τα κλάμματα μου όταν με πλήγωνε έστω και για το παραμικρό ασήμαντο. Εκείνος έλεγε ότι με αγαπούσε περισσότερο και ότι θα το έβλεπα αυτό μετά το χωρισμό μας κάποτε! Το κάποτε ήρθε μετά από ένα χρόνο λίγες μέρες μετά τη μέρα της: επετείου μας. Ούτε καν αυτό σεβάστηκε! Έχουν περάσει 3 χρόνια από αυτόν τον χωρισμό με ενδιάμεσα στάδια: 1.συναντήσεις και ξανά λόγια αγάπης, ζήλια και φυσικά σεξ 2.κόψαμε επαφές και ούτε γεια στο δρόμο,ούτε καν να κοιταχτούμε στα μάτια 3.ξανά - μιλάμε και πάλι τα ίδια με το πρώτο στάδιο και σε πιο έντονη συναισθηματική κατάσταση 4. ξανά κόβουμε επαφές και ούτε κοίταγμα..Είναι ιδέα μου ή κανείς από τους δυο μας δεν ξέρει τι θέλει; Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι τον θέλω αλλά έτσι όπως τον ονειρεύτηκα από τον πρώτο καιρό. 4 χρόνια όμως είναι αυτή η τυραννία. Η ζωές μας είναι παράλληλες και συγχρόνως σμίγουν απίστευτα. Για πείτε κι εσείς κάτι.....