pia einai h swsth diatrofh gia pragmatiko adynathsma sto gymnasthrio?
kalhspera se olous!eimai 168 kai 55 kila 21 xronwn..ta teleytaia xronia antimetopizw megalo problhma me to fai.panta hthela na xasw kila,eixa dokimasei ta panta xwris apotelesma mexri pou logo pareas arxisa na kanw xrhsh narkwtikwn..eixa ftasei ta 47 kila kai akoma den eixa to swma pou hthela.meta apo prospatheies ekopsa thn xrhsh narkwtikwnn kai ksanaeimai sta kila mou kai aisthnomai xalia.edw kai enan xrono alles meres den trww tipota alles meres trww polu kai kanw emeto,alles kanw emeto akoma kai an faw ena giaourti.oi emetoi einai sthn kathimerinotita mou kai to mono sigouro einai oti exw emmonh me ta kila mou kai thelw oposdhpote na xasw killa kai na eimai adunath.den antexw allo na kanw emmetous kai na eimai dustuxismenh.eixa kanei mia prospatheia me psuxologikh uposthriksh gymnasthrio kai swsth diatrofh omws den m arese to swma mou pou htan gymnasmeno,thelw adynato kai oxi polu gymnasmeno swma..ksanagrafthka se gymnasthrio sthn prospatheia mou na kseperasw to thema me thn boulimia pou exw,apla thelw bohtheia.ti na trww gia na mhn prizonte oi mues mou kai na eimai adynath?den thelw oute mues oute lipos!ta montela ti trwne telwspantwn?na trww proteines?na trww mono frouta?egw thelw na mhn trww tipota alla thelw pragmatika na ksefygw apo olh aythn thn emonh!help