Για να μαζευομαι σιγα σιγα ...
Καλησπέρα σε όλους :) Καιρό είχα να γράψω εδω . Να μαι λοιπον παλι πιιιιισωωωωω... η κλασσική ιστορία επαναλμαβάνεται και να δουμε που θα βγαλει αυτη τη φορά (όχι οτι έχω και μεγάλες προσδοκίες). Η κατάσταση έχει ως εξής : έχω ξαναρχίσει σιγά σιγά να συμμαζευομαι στην διατροφή μου με σκοπό σταδιακά να μπω σε κανονικο προγραμμα . Το βαρος μου ειναι 119.8 (παρ ολα αυτα το τικερακι απο κατω θα το αφησω να με τρομαζει :p ) . Το καλό είναι οτι έχω πωρωθει πραγματικά με το ποδηλατο ! Βασικά ποδήλατο γενικώς κάνω σχετικά συστηματικά εδώ και 2 χρονια περιπου που ειμαι φοιτητρια στη Φλώρινα αλλά φέτος το καλοκαίρι το χω σκίσει. Ημερησίως κάνω το λιγότερο 4 χιλιομετρα. Υπήρξε και μερα που εκανα 22 . Μιλάω για κανονικό ποδήλατο όχι στατικο. Το χω βάλει στη ζωη μου ως μεσον για ολες τις μετακινησεις μου (εντος αθηνας η εντος φλρινας) και ειναι τελειο ! Ορμώμενη λοιπόν απ το γεγονός οτι χωρις να κανω τρομερη διαιτα και με τοσο ποδηλατο που κανω εχω "μπει" λιγο (το βλεπω στα ρουχα και σε σχολια των γυρω μου) λεω να οργανωθω σιγα σιγα. Αυτα! Εγώ εδώ γύρω θα είμαι και ευχομαι και σε ολους καλη συνεχεια στην προσπαθεια τους :)