Γεία σε όλους!!Αποφάσησα και εγω να εντάχθω στην παρέα σας γιατί ψάχνω από κάπου να πιαστώ..Νιώθω την ζωή μου να περνάει χωρίς να την ελέγχω..χώρις να την ζώ..¨
Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2011 όταν πήρα την απόφαση να πάω σε διαιτολόγο για να χάσω κάποια κιλα..(εδώ θέλω να σημειώσω οτι πάντα ήμουν το παίδι που άκουγε σχόλια για τα παραπανίσια κιλά του..).Ετσι απο 64 κιλα με 1.58 ύψος εφτασα στα 50,καπου εκει κοπηκε και η περίοδος μου και άρχησα να χάνω τον εαύτο μου.. 'ολα περιστρέφονταν γύρω απο το φαγήτο και τις θερμίδες..σταματησα να τρωω κανονικά..νομιζα οτι θα παχύνω,ειχα γίνει υστερική..Με αποτέλεσμα οχι μόνο να παχύνω αλλα να φτάσω στα 66, άρχισα να τρώω λες και δεν υπήρχε αυριο..κλείστηκα στο σπίτι..έκλαιγα το βράδυ και το πρωί ξεκινούσα μια νέα προσπαθεια αλλα το βράδυ ξανα υπερφαγικά.Ειχα φτασει στον πατο.Πηρα την αποφαση να ξαναπαω στον διαιτολογο..Δεν αντεχα αλλο..Τελικα εκανα μια τρυπα στο νερο.Συγκεκριμενα εφτασα στα 58 κιλα,νομιζα οτι ειχα απαλλαγει απο τον εφιαλτη,επιτελους μπορουσα να χαμογελω οπως ολοι οι αλλοι ανθρωποι,ακομα λιγα κιλα και ξανα η ζωη μου θα ηταν φυσιολογικη..όμως δεν εγινε ετσι..το χαμογελο χαθηκε εντελώς,μια που μεσα σε 2 μηνες πηρα 11 κιλα!!Τωρα ξανα τα ιδια κλεισμενη στο σπιτι,προσπαθω να μαζεψω τα κομματια μου..Δεν έχω άλλες δυνάμεις,κουράστηκα πια..Αραγε θα τελειώσει ποτε?