Πάλι η ψυχολογία στα τάρταρα..
Αυτο που λένε "η καλή ημερα απο το πρωί φαίνεται"..ε,αυτό εχω,δηλαδη τι πρωι,μεσημέρι σηκώθηκα..με τόσα νεύρα!!!Δεν είχα όρεξη ουτε μέχρι την κουζίνα να παω,τροπος του λέγειν γιατι με αυτην,το τελευταιο καιρο εχω σχεση παθους,αν δεν την επισκευτω 20 φορες την ημερα δεν μπορω κατι παθενω και οπως σημβαινει με ολους τους "ερωτευμενους" τα βραδυα δεν μπορώ να ειμαι μακρυα της..
Δεν αντεχω αλλο να ζω με αυτο το σωμα κουραστηκα ...Πως αφησα τον εαυτο μου να φτασει ως εδω??Δεν εχω ρουχα να φορεσω,αν παω μεχρι τον μαναβη ζω με το αγχος μην πετυχω κανεναν γνωστο.Δεν θελω να δουν οτι για ακομη μια φορα απετυχα και εγινα ξανα "βαρελι".Γιατι με ενδιαφερει τοσο τι θα πουν οι αλλο?Αφου ξέρω οτι για αυτους εφτασα εδω που εφτασα,με ολα αυτα τα σχολια του τυπου "εσυ με τετειο προσωπο αν ησουν αδυνατη θα ήσουν περιζήτητη" (σαν να σου λενε ραψτο κοπελια,εισαι σαν μπογος) ακομα και η μανα μου μου λέει "κοριτσι μου χάλας το πρόσωπο σου,με τα κιλα σου δεν το αφήνεις να φανει ενω εισαι μια κουκλα..κανε λογο δίαιτα .Για την ιστορια θελω να σημειώσω οτι ολα αυτα υπόνονταν ούσα 62..Τι θα λενε τωρα για τα 67 μου?
Βαρέθηκα να ζω με την τελειομανια μου..με αρρωστησε,απο μικρη τελεια..Στο παιχνιδι με τα αλλα παιδακια η καλύτερη,αργοτερα ουτε που καταλαβαν οι γονεις μου οτι ειμαι στην εφηβια,αφηνα τον αδερφο μου μονο να φαιρνει προβληματα στο σπιτι..Εγω απο την αλλη λες και δεν ημουν ανθρωπος ήμουν το παιδι χώρις προβληματα,λες και δεν συνέβαινε τιποτα στην ζωη μου.Θυμαμαι πριν παω γυμνασιο ο πατερας ελεγε στην μανα μου"τι θα κανουμε με την μικρη,θα το βγαλει το γυμνασιο?Δεν τα παιρνει τα γραματα"..Οταν ειδε το 19,7 ετρυβε τα μάτια του.Ποτε δεν μου αρεσαν τα γραμματα..Ακομα και το οτι καταφερα να αριστευσω στο πανεπιστημιο,επειδη θελω να ειμαι τελεια ηταν,οχι οτι μ αρεσεουν τα γραμματα..και τα πτυχια συνεχιζουν να προστιθενται στο συρταρι μου..οχι επειδη μ αρεσουν τα γραμματα αλλα επειδη μ αρεσει το συναισθημα οτι ειμαι καλη στα γραμματα και μπορω να πετυχω..
Με τα κιλα μου..το απολυτο χαος.πανω-κατω-πανω-κατω,ουτε ασανσερ να ημουν..Εχω απελπιστει ο δρομος για να φτασω στον στοχο μου ειναι πολυ μεγαλος και θελει προσπαθεια ενω οι αντοχες μου λιγοστευουν..αυτο το μυαλο μου μου παιζει συνεχεια παιχνίδια,ενω λεεω οτι ολα τα βαλλα σε μια ταξη,αντε παλι τα ιδια..ασχημες σκεψεις,αγχος και φοβος..Με τετοια ψυχολογια σιγουρα θα ξεκινησω παλια τα υπερφαγικα..
Βρισκομαι σε αδιεξοδο,οσο καθομαι σπιτι εχω χαλια ψυχολογια..αν αρχιζω να βγαινω εξω θα δειξω το τρωτο μου σημειο,την αδυναμια μου να πειθαρχισω την λυσσα μου για φαγητο και δεν ΑΝΤΕΧΩ τα σχολια πισω απο την πλατη μου ουτε καν τα βλεμματα τους...και μετα απο αυτο παλι χαλια ψυχολογια θα εχω,εκει να δεις υπερφαγικο..
Συγνωμη αν σας κουρασα,απλα ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου..μήπως και ανακουφιστω..