Quote:
Originally posted by veronika
Καλη μερα στα παλια και στα καινουρια μελη του forum.
Βρε Stellio μα το θεο δεν παιζεσαι, σε παρακολουθω και εδω και σε αλλο forum,
επειδη εκανες εσυ Roux n Y που ταιριαζε σε σενα, πρεπει να κανει ολος ο κοσμος???????
Με τα λεγομενα σου αναιρεις ολες τις αλλες βαριατρικες και ολους τους αλλους γιατρους,
εκτος απο τον δικο σου τον Καλφ...
Οκ, ειναι μεγαλος επιστημονας, αλλα αλίμονο αν ηταν ο μοναδικος, θα ειχαμε παιθανει οι μισοι!!!!!
Ολοι οι υποψήφιοι για βαριατρική επεμβαση πρεπει με τον γιατρο τους να βρίσκουν
τι ταιριαζει καλυτερα για αυτους και οχι τι τους συμβουλευουμε εγω και εσυ......
Που είδες να λέω να κάνει παράκαμψη;αναιρεμένοι γιατροί υπάρχουν πολλοί από μόνοι τους με τα αποτελέσματα στους ασθενείς τους,δεν χρειάζονται τη δική μου βοήθεια να αναιρεθούν...λυπάμαι,δεν μπορώ να γράψω για εκατοστή φορά για μέλη και αυτού του φόρουμ αλλά και άλλων που 'τους επέλεξαν' λάθος επέμβαση οι υποτιθέμενοι επιστήμονες για ιδιοτελείς και μόνο λόγους,για το μετά το χειρουργείο και πόσα άλλα...αν πραγματικά θέλεις να βοηθήσεις και να βοηθηθείς,κάνε τον κόπο να ανατρέξεις σε παλιά ποστ,με λάθος τύπο επέμβασης,με σωστό τύπο επέμβασης και λάθος τρόπο και επανάκτηση του βάρους,για ελλιπής προεγχειρητικούς ελέγχους που οδήγησαν σε λάθος επέμβαση και επανάκτηση...μη γράφεις ελαφρά την καρδία και δημιουργείς εντυπώσεις....και όχι,δεν σημαίνει ότι όποιος δεν πάει στους 2 κορυφαίους οπωσδήποτε θα πεθάνει....το γεγονός της επανάκτησης μέρος ή όλου του βάρους,πέρα από τη συμμόρφωση του ασθενούς,βαρύνει σε μεγάλο ποσοστό τον γιατρό.Ένα λάθος από τα παραπάνω που θα οδηγήσει σε προβλήματα ή επανάκτηση,μπορεί να οδηγήσει σε νέο χειρουργείο με μεγαλύτερο κίνδυνο του αρχικού...όταν κάποιος πχ παρουσιάζει ινσουλινοαντίσταση και έχει θεωρητικά μικρό δμσ,αυτό και μόνο μπορεί να τον οδηγήσει σε παράκαμψη....αν δεν το έχει μπορεί και σληβ,αλλά αν έχει 'άτσαλο' διατροφικό ιστορικό,-ακόμη χειρότερα αν γίνει με λάθος τεχνικά τρόπο-είναι θέμα χρόνου πότε θα ξαναφτάσει εκεί που ήταν...κάθε άνθρωπος είναι μια περίπτωση διαφορετική,αλλά μόνο έτσι δεν τον αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι.οι πιο πολλοί δουλεύουν φασόν κάτι....μετά,φταίει ο 'ασυμμόρφωτος ασθενής'...δεν είναι έτσι απλοικά όπως τα λες...δε λίγο στα φόρουμ που λες πόσοι έκαναν και 2ο χειρουργείο λόγω του 'καλού' πρώτου γιατρού,πόσοι πλήρωσαν μετά για αφαίρεση χολής κτλ που κανονικά αφαιρείται εκείνη την ώρα για να έχουν το 'πελατάκι' μετά...η επέμβαση είναι σπρώξιμο και φρένο ταυτόχρονα.αν δεν έχεις το κατάλληλο φρένο,δεν σταματάς.επέτρεψε μου να σου πω πως ξέρω πολλά περισσότερα....