-
ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
καλημερα σας, ειμαι παλια εδω αλλα και παλι καινουρια στη διατροφη!!!!λογο γιορτων και επειδη θα ειμαι σιγουρα επιρεπης στο φαγοποτι θα προσπαθσω να ειμαι οσο πιο προσεκτικη μπορω και απο το νεο ετος ολα απο τν αρχη!!!! δυστυχως οσο καιρο απειχα απο το σπορ της διατροφης(περιπου 10 μηνες) πρα αλλα 10 κιλα :<
αλλα θελω να ξεκινησω πιο συστηματικα και πιο σιγουρα αυτη τη φορα!!!!καλες γιορτες να εχουμε λοιπον και μακαρι ολα να πανε καλα!!!!
-
Καλές γιορτές Μαρίνα. Τα ίδια και εγω. 25 κιλά μειον και μετά τα εβαλα ολα. οποτε ξεικινησα πλαι απο την αρχη. Προσεκτικά τωρα τις γιορτές και πιο δυναμικα μετά . Καλή μας επιτυχία!!!!
-
Κοριτσια σας καταλαβαινω! Κι εγω ειχα χασει πριν καποια χρονια 20 κιλα, τα ξαναπηρα. τωρα εχασα 18 κ κρατιεμαι με νυχια κ με δοντια γιατι εδω κ ενα διμηνο βλεπω τη ζυγαρια μου να ανεβαινει ανησυχητικα. Κακως βεβαια, αλλα ειπα τωρα στις γιορτες να αφεθω και μετα δεκαπενθημερου βλεπουμε...
-
νεα χρονια= νεοι στοχοι!! θα τα καταφερουμε κοριτσια! ορεξη και θεληση να υπάρχει και ολα γινονται!;)
-
Μπράβπ Κορίτσια για τη θέληση που δείχνετε!
-
΄Κι εγώ πριν κανα 2 χρόνια είχα χάσει περί τα 20 κιλά πάλι αλλά τα ξαναπήρα και έτσι απτο καλοκαίρι είμαι κι εγώ απ την αρχή . Μην πτοείσαι ;) Πάμε γερά !!! :D
-
σας ευχαριστω ολου για τις ευχες σας ελπιζω να περασετε και εσεις τελεια αυτες τις γιορτες!!!!εγω αποφασισα μετα τις γιορτες δηλαδη απο 3 του μηνος και μετα να ξεκινησω!!!ειναι δυσκολο γιατι εχω την σχολη το πρωι και δουλευω το απογεμα και το αντιστροφο καμια φορα αλλα θα το προσπαθισω! το δυσκολο με εμενα ειναι να γυμναστω βεβαια η δουλεια μου ειναι ετσι ωστε ειμαι 4 ωρες ορθια και τρεχω (σουπερ μαρκετ) οποτε κατι γινεται αλλιως δεν εχω καθολου χρονο μονο τη κυριακη την οποια ξεκουραζομαι!!!θα αρχησω στην αρχη χαλαρα για να δω πψ=ως θα παει και να συντονισω λιγο τις ορες που θα τρωω το μεσημερι και ολα τα αλλα ερχονται!!! ευχομαι και παλι σε ολους καλη χρονια και απο το νεο ετος ολοι δυνατα ετσι??? φιλια και αγαπη σε ολους!!!!
-
μολις ζυγιστικα.....106.1....μειον 2.4 κιλα αρκετα καλα για πρωτη βδομαδα... παμε δυνατα για την επομενη βδομαδα με μεον αλλο ενα κιλο....καλη συνεχεια σε ολουσ!!!!
-
γεια σε ολους!!!! ζυγιστικα εχθες αλλα δεν προλαβα να γραψω...105.1 μειον ενα ακομη καταραμενο κιλο!!!!!!!!
-
Μπράβο μπράβο! Θα τα νικήσουμε τα ρημάδια! Κι γω με τα χρόνια ανέβασα το μέσο όρο του βάρους μου, έχανα έπαιρνα και τελικά βρέθηκα πολλά κιλά πάνω. Με τη γέννα απόγινε το κακό. Οταν γυμναζόμουν, είτε σκοτωνόμουν στη δουλειά είτε όχι, τα κιλά έφευγαν αέρας, τώρα να δούμε!
-
κι εγω τα ίδια, εδω κι ενα χρόνο κάνω αποχή απο δίαιτα και γυμναστική και έβαλα 16 απο τα 31 που είχα χάσει συνολικά.... πάμε δυνατά και ας ευχηθούμε να εμπεδώσουμε πως δεν πρεπει να μπαίνουμε συνεχώς σε τέτοιες διαδικασίες, αλλα να διατηρούμε το νέο μας βάρος για την υπόλοιπη ζωή μας
-
Καλημέρα, άρχισες? Τί δίαιτα θα κάνεις?
-
sweetoctober ειχα παει περσυ σε μια διατροφολογο και εχω καποιες διατροφες απλα προσεχω τα γλυκα και το βραδυνο προς το παρον
-
μολις ζυγιστικα με περιοδο 104.8 απο 105.1 οχι καμια τρελη αποκληση αλλα κατι ειναι κι αυτο!!!
-
2/1/2013-> 108.5
9/1/2013-> 106.1
16/1/2013->105.1
23/1/2013->104.8 (με περιοδο)
30/1/2013->103.9
περασε κιολασ ενασ μηνασ με απωλεια 4.6 κιλων....οχι κι ασχημα ε?