δεν αντεχω αλλο!!αν μπορει καποιος ας με βοηθησει
Καλημέρα σε όλους!!ειμαι η σάντρα και ειμαι 20 ετών!απο πολύ μικρή παλεύω με το πρόβλημα της παχυσαρκίας και ακομα παλεύω πολυ άσχημα!!στην ζωη μου εχω πιάσει πατο εξαιτίας αυτού.Σκεφτομαι πάρα πολυ την επέμβαση καθώς ειμαι 115 κιλά και ύψος 1,75 πλεον.Η μητερα μου ομως ειναι πολυ αντιθετη σε αυτο πιστευει οτι πρεπει να τα καταφερω με την αξια μου και οχι να καταφευγω στις ευκολεσ λυσεις!!Επισης η μητερα μου κατηγορει τον εαυτο της που εχω γινει ετσι.Καμια σκεφτομαι καμια φορα οτι θα σκασω,θα εκραγώ και γενικα νοιώθω χαλια με τον εαυτο μου ορισμένες φορες!!αλλες φορες παλι νοιώθω οτι ειμαι ενας κανονικός άνθρωπος και οτι δεν ειμαι τοσο παχουλη οσο νομιζω σε γενικες γραμμες!Ξερω η ψυχολογία ειναι το πι σημαντικό σε αυτους τους τομείς αλλα εγω πραγματικά εχω τρομακτικές εναλλαγές του τρόπου που βλέπω τον εαυτό μου!!Γενικα οταν είμαι μπροστα σε κόσμο εχω αυτοπεποίθηση και αυτό μου έχει βγει ως κάτι θετικό γιατί παντα στην ζωή μου είχα και αγόρια και υπήρχε ενδιαφέρον γενικοτερα προς εμενα και αυτο οπως σε καθε γυναικα μ εφτοιαχνε το κέφι!!Τελος παντων να μην τα πολυλογώ επειδή μου ερχονται πολλά και διάσπαρτα απο το κεφαλι μου και τα γράφω εχω ξεκινήσει εδω και λιγες μερες την διαιτα dukan αν και εχω απογοητετει λιγο καθως οταν την πηρα απο το ιντερνετ η διαιτα ελεγε οτι θα χασω 21 κιλα σε 10 μερες ενώ εγω αυτη την στιγμή εχω χάσει μόνο 3 δηλαδη ξεκινησα 118 και τωρα ειμαι 115!Βεβαια μου ηρθε και περιοδος και ηξερα απο τον προηγουμενο διαιτολογο μου οτι συνηθως οταν σ ερχεται περιοδος εισαι 2 κιλακια πανω αλλα και παλι με αυτα που υποσχοταν η διαιτα μου φαινεται περιεργο και δεν εχω κανει ατασθαλιες εκτος απο ενα μικρο κομματακι bounty που εφαγα (καθως ειμαι πολυ γλυκατζου) !! Γενικά δεν τρώω πολυ δηλαδη με τα φαγητα της διαιτας σκαω απλα αναρωτιόμουν μηπως ξέρει κανεις τον λόγο που δεν χανω τοσα πολλα ενώ ειμαι παρα πολλα κιλα παραπάνω..Συγνώμη για τα πολλα που εχω γραψει αλλα γενικα χρειαζομαι ψυχολογική βοήθεια ειναι ο μόνος τρόπος να την εχω απο δω καθώς δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παω σε ψυχολογο(οντας και φοιτητρια) αλλα χαίρομαι πάρα πλ να ακουσω την γνώμη ανθρώπων που με καταλαβαίνουν και να αλληλοβοηθηθουμε!! Σας ευχαριστώ πολυ και αν μπορει καποιος να με βοηθήσει θα ήταν μεγάλη μου χαρα!!! Υ.Γ. το ονειρό μου-στοχος ειναι να φτάσω τα 70-80 κιλα ωστε απλά να ειμαι φυσιολογική γιατι νοιώθω οτι στερούμε την πραγματικη χαρα με τις ανασφαλειεσ μου!!