απλα καποιος να καταλαβει...
παρακολουθω καιρο το φορουμ σας και η αληθεια ειναι οτι εχουν υπαρξει φορες που με εχει βοηθησει αρκετα. θα σας τα πω οσο πιο γρηγορα γινεται, οχι για να ζητησω λυσεις η απαντησεις απλα για να τα πω καπου που ισως με καταλαβουν.
ειμαι 22 ζυγιζω 95 κιλα εχω κανει ηδη μια λιποαναρροφηση πριν 2 χρονια. στο γυμνασιο ημουν πολυ αδυνατη μετα αρχισε ανηφορα..μονο ανηφορα...
δεν ξερω ποιο ειναι το προβλημα μου φυσικα και θελω να ειμαι ομορφη υγειης και αδυνατη, αλλα γτ δεν εχω την δυναμη να το κανω..την εχω αλλα για λιγο ξερετε..ξεκιναω διατροφη γυμναστηριο και τα παραταω..
μεγαλο προβλημα αποτελει και ο πατερας μου ο οποιος δεν με δεχεται οπως ειμαι με κανει να νιωθω ακομα χειροτερα..και κανει και την προσπαθεια μου πιο δυσκολη καποιες φορες οπως για παραδειγμα οταν εφερα την διατροφη του διαιτολογου σπιτι και ειδε οτι πρπεει να τρωω 5 φορες την μερα ειχαμε πολεμο"οχι θα τρως τα μισα απο οσα λεει, αμα τα φας ολα αυτα δεν θα περνας απο την πορτα".νομιζει οτι εκεινος γνωριζει καλυτερα απο καθε ειδικο(γυμναστη διατροφολογο κτλκλτ)
δεν πολυμιλαμε στο σπιτι και οταν μιλαμε ειναι για να τσακωθουμε για το φαγητο.ολοι στην οικογενεια ειναι αδυνατοι και εγω ειμαι το "προβλημα"τους.
γραφοντας εδω απλα ελπιζω να μου πει καποιος οτι με καταλαβαινει και οτι εχει περασει κατι παρομοιο.ισως να μοιραστει την ιστορια του