εξάρτηση από τον υπολογιστή μου σε δουλειά και σπίτι
δν είδα κάποιο παρόμοιο τόπικ.
ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος απο εσάς περνάει πολλές ώρες από την μέρα του μπροστά σε μια οθόνη.
η ίδια στην δουλειά είμαι όλη την ώρα μπροστά στο pc άλλωτε για θέματα δουλειάς και άλλωτε για να περάσω την ώρα μου.
το πρόβλημα είναι οτι είμαι η μόνη που ξέρει να χειρίζεται τον υπολογιστή(το αφεντικό είναι 70 χρονών,ο πωλητής είναι καλός στις πωλήσεις και άσχετος με τους υπολογιστές και ο μικρός χρειάζεται για τις παραδόσεις οπότε είναι όλο έξω) οπότε χρειάζεται να κάθομαι στο γραφείο αρκετή ώρα.
μόλις όμως βυθιστώ μετά είναι πολύ δύσκολο να ξεκολλήσω το κεφάλι μου και μετά χάνομαι.
ειδικά όταν δν έχουμε πολύ δουλειά ωστε να βγω και λίγο έξω να βοηθήσσω στις πωλήσεις, χάνομαι τελείως
μετά μόλις σχολάσω είμαι λες και έχω κάνει βαριά ναρκωτικά και έχω και μια ελαφριά κατάθλιψη που με οδηγεί κατευθείαν στην κουζίνα. αν μπορέσω κ ξεφύγω αποτο σπίτι είμαι σαφώς καλύτερα αλλιώς συνεχίζω την μέρα μπροστά στην τηλεόραση
προσπαθώ να βάλω σε τάξη το γραφείο (έχω βάλει τους συνδετήρες κατά χρώμα και μέγεθος)
μετά να διαβάσω κανα βιβλίο αλλά είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθώ.
κάποτε μελετούσα και ξένη γλώσσα αλλά και αυτό το εξάντλησα νομίζω.
δν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω για να βγω απο εκεί μέσα