Έχετε δοκιμάσει η ξέρετε καμιά γνωστή σας που να δοκίμασε;
Έχετε δοκιμάσει η ξέρετε καμιά γνωστή σας που να δοκίμασε;
Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για μεσοθεραπεία και το σκέφτομαι να κάνω. Τα άλλα πρώτη φορά τ' ακούω!
Εγώ έχω κάνει μηχανήματα παθητικής γυμναστικής και έμεινα ευχαριστημένη από απώλεια πόντων ειδικά όταν τα συνδύαζα με σωστή διατροφή. Εκανα και πολυ λίγα endermologie(6 νομίζω) αλλά δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένη όσο με τα μηχανήματα. Δε ξέρω βέβαια τι θα γινόταν αν έκανα περισσότερα αλλά επειδή ήταν αρκετά ακριβό δε το συνέχισα.
Τα μηχανήματα, κάνουν πολύ λιγότερη δουλειά από τη γυμναστική! Έχω κάνει και εγώ παλιότερα! Το endermologie, πραγματικά δεν κάνει δουλειά; Το έβλεπα σε ένα site που έχει κριτική για όλα αυτά και είχε λίγο διφορούμενες κριτικές! Για τη μεσοθεραπεία έχεις ακούσει καλά από γνωστούς σου που τη δοκίμασαν; Τι είδους μεσοθεραπεία; Είδα ότι έχει για κυταρίτιδα, για αδυνάτισμα και για ραγάδες.Quote:
Originally posted by pink_90
Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για μεσοθεραπεία και το σκέφτομαι να κάνω. Τα άλλα πρώτη φορά τ' ακούω!
Εγώ έχω κάνει μηχανήματα παθητικής γυμναστικής και έμεινα ευχαριστημένη από απώλεια πόντων ειδικά όταν τα συνδύαζα με σωστή διατροφή. Εκανα και πολυ λίγα endermologie(6 νομίζω) αλλά δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένη όσο με τα μηχανήματα. Δε ξέρω βέβαια τι θα γινόταν αν έκανα περισσότερα αλλά επειδή ήταν αρκετά ακριβό δε το συνέχισα.
To dermoroller έχει κάποια κοινά με τη μεσοθεραπεία, είναι ένα ρολό με ακίδες το οποίο εφαρμόζοντας το δημιουργεί απειροελάχιστες οπές στην επιδερμίδα μαζί με τη θεραπεία χρησιμοποιούνται και βιταμίνες κολλαγόνο κλπ. Το δέρμα στην προσπάθεια του να επουλώσει παράγει περισσότερο κολλαγόνο με αποτέλεσμα να είναι πιο σφιχτό και ανανεωμένο.
Το fraxel είναι laser το οποίο δημιουργεί "έγκαυμα" και η επιδερμίδα όπως και με το dermaroller προσπαθώντας να επουλώσει παράγει περισσότερο κολλαγόνο.
Δεν έχω ιδέα από κανένα από αυτά (είμαι κατά εξωτερικών παρεμβάσεων τέτοιου τύπου) αλλά λέτε για κολλαγόνο και ήθελα να αναφέρω πως υπάρχει και σε πόσιμη μορφή στα φαρμακεία.
Με δερματολόγο που το συζήτησα μου είπε ότι το πόσιμο κολλαγόνο δεν κάνει τίποτα. :(Quote:
Originally posted by sweetOctober
Δεν έχω ιδέα από κανένα από αυτά (είμαι κατά εξωτερικών παρεμβάσεων τέτοιου τύπου) αλλά λέτε για κολλαγόνο και ήθελα να αναφέρω πως υπάρχει και σε πόσιμη μορφή στα φαρμακεία.
Γιατί καλέ είσαι κατά; η μεσοθεραπεία είναι μια χαρά! Το ίδιο και το dermaroller. Βοηθούν να εισχωρήσουν βιταμίνες και πολύτιμα μέταλλα στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να δείχνει πιο σφριγηλή και λαμπερή!
To fraxel είναι επικίνδυνο τώρα που το έψαξα περισσότερο, μπορεί να προκαλέσει μόνιμες βλάβες οπότε μακριά!!!!
Όχι δεν είδα διαφορά απο το εντερμόλοτζι συγκριτικά με τα μηχανήματα, βέβαια όπως είπα έκανα λίγα οπότε δε ξέρω αν έκανα για καιρό τι θα γινόταν. Για τις μεσοθεραπείες γενικά ακούω καλά λόγια. Τελευταία το συζητούσαν στην αισθητικό μου που έκανε μια κοπέλα και έλεγε ότι είναι πολύ αποτελσματικό. Για κυταρίτιδα νομίζω. Και η ίδια αισθητικός μου μου πρότεινε ότι αυτό είναι το καλύτερο και την εμπιστεύομαι γιατί πάω πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη και ό,τι μου έχει προτείνει ήταν όπως το είπε.
Ένδιαφέρον! Έχεις καμιά ιδέα πόσο περίπου μπορεί να κοστίζει; Αθήνα είσαι;Quote:
Όχι δεν είδα διαφορά απο το εντερμόλοτζι συγκριτικά με τα μηχανήματα, βέβαια όπως είπα έκανα λίγα οπότε δε ξέρω αν έκανα για καιρό τι θα γινόταν. Για τις μεσοθεραπείες γενικά ακούω καλά λόγια. Τελευταία το συζητούσαν στην αισθητικό μου που έκανε μια κοπέλα και έλεγε ότι είναι πολύ αποτελσματικό. Για κυταρίτιδα νομίζω. Και η ίδια αισθητικός μου μου πρότεινε ότι αυτό είναι το καλύτερο και την εμπιστεύομαι γιατί πάω πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη και ό,τι μου έχει προτείνει ήταν όπως το είπε.
Όχι Θεσ/νικη. Είχα ρωτήσει παλίοτερα και μου είχε φανεί ακριβή η αλήθεια είναι. Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 50 ευρώ η επίσκεψη χωρίς να μαι κ σίγουρη. Θα ξαναρωτήσω σύντομα να το επιβεβαιώσω κιόλας.
Το ευχόμουν να το πεις αυτό! Είμαι και εγώQuote:
Όχι Θεσ/νικη. Είχα ρωτήσει παλίοτερα και μου είχε φανεί ακριβή η αλήθεια είναι. Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 50 ευρώ η επίσκεψη χωρίς να μαι κ σίγουρη. Θα ξαναρωτήσω σύντομα να το επιβεβαιώσω κιόλας.
Θεσ/νικη και αναρωτιόμουν που να απευθυνθώ! Μήπως μπορείς να μου στείλεις με u2u τα στοιχεία της όταν έχεις χρόνο;
Σε ευχαριστώ!
Με ενδιαφέρει να βρω μια αισθητικό που να κάνει ωραία φρύδια, μήπως έχεις δοκιμάσει σε αυτή;
Οκ σου στέλνω μήνυμα. Ναι τα κάνω όλα σ' αυτή βασικά είναι ινστιτούτο και τιμές καλές και όλες οι κοπέλες καλές. Πάω χρόνια και πάντα φεύγω ευχαριστημένη.
Τελικά 80 ευρώ η κάθε θεραπεία. Αρκετά τσουχτερή τιμή. Θα θελα να κάνω η αλήθεια είναι αλλά...θα φανεί ανάλογα τα οικονομικά...ίσως κάνω αφου χάσω τα κιλά που θέλω