Quote:
Originally posted by la femme
Όντως μακάρι να έφευγαν έτσι ως δια μαγείας και από τη μια στιγμή στην άλλη αλλά ναι δυστυχώς δεν γίνεται! :))) Σας ευχαριστώ πολύ και μου δίνει πολύ κουράγιο που τα ακούω όλα αυτά. Δεν έχω δοκιμάσει να τα γράφω και όντως έχεις δίκιο πιστεύω οτι θα με βοηθήσει πολύ. Το ξεκίνησα ήδη από σήμερα. Ο πρώτος στόχος είναι να φτάσω τα 10 κιλά κάτω και μετά βλέπουμε ελπίζω λοιπόν να πάει καλά. Η λαιμαργία νομίζω είναι αυτή που με καταστρέφει, τις περισσότερες φορές δεν τρώω επειδή πεινάω αλλά επειδή μου μπαίνει κάτι στο μυαλό και δεν μπορώ να αντισταθώ και ενώ το ξέρω ότι δεν πρέπει αυτό είναι που με κάνει να το θέλω πιο πολύ. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν μπορώ να βάλω καθόλου όρια, ορισμένες φορές τρώω τόσο πολύ και φυσικά ο οργανισμός μου δεν το αντέχει και για να νιώσω καλύτερα κάνω εμετό. Ξέρω πόσο λάθος είναι αυτό και ευτυχώς το έχω κάνει λίγες φορές και πλέον δεν το κάνω καθόλου. Ξεκίνησα από την προηγούμενη βδομάδα να πηγαίνω και σε ένα διατροφολόγο γιατί βοηθάει να ξέρω ότι κάποιος θα με τσεκάρει ώστε να έχω το άγχος και να μην τρώω παραπάνω, αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει να μην χρειάζομαι αυτή την ανάγκη του ελέγχου ο εαυτός μου είναι αυτός που θα πρέπει να με σταματάει.