Καλησπερα, η αληθεια ειναι πως δεν ξερω γιατι επελεξα το θεμα παχυσαρκια... μιας και πλεον δεν θεωρουμε παχυσαρκη συμφωνα με τον δεικτη της ζυγαριας μου και το δεικτη μαζας σωματος ειμαι στο φυσιολογικο βαρος... 63 κιλα με υψος 1.65 Ας πω την ιστορια μου, γιατι εσεις θα με καταλαβαιτε... Παντα παχυσαρκη ημουν απο παιδι... τον τελευταιο χρονο ομως αλλαξα ... η παχυσαρκια ομως αλλαξε? Αρχισα απο τα 105 κιλα και με διατροφη και πολυ πολυ πολυ γυμναστικη εχασα 42 ολοκληρα κιλα... το κατωτερο που εφτασα ηταν τα 58 κιλα τα οποια και ηθελα να κρατησω αλλα δεν τα καταφερα... Η παχυσαρκια ξανα ξυπνα ... τον τελευταιο εναμιση μηνα πειρα 5 κιλα απο υπερφαγικα... ισως για αυτο να γραφω... δεν με νοιαζουν τα 5 κιλα αρκει να μεινουν 5, να το σταματησω εδω, δεν θελω να γυρισω πισω, εκανα τοσο αγωνα ... τοσο κοπο ... δεν θελω η ψυχολογια της παχυσαρκιας να με γυρισει εκει που ημουν... νομιζα οτι το χα νικησει οτι ειχα βρει το κλειδι να μην ξεσπαω στο φαγητο... αλλα... Ισως αν λεω συνεχεια... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΗ και ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΓΙΝΩ... φοβαμαι οτι μαζι με το βαρος εχασα και την αμυνα μου και τωρα ο εαυτος μου κανει βηματα πισω ... επαναλαμβανωντας παλιες κακες πρακτικες που θυμαται...
Στην προσπαθεια απωλειας σταθηκατε χωρις να το ξερετε αρωγοι... εμπενα στο φορουμ και εβλεπα την προσπαθεια του Φιλιπαρα και αλλων παιδιων και επερνα κουραγιο... με βοηθησατε χωρις να το γνωριζεται...
Πρεπει να πω πως μαζι με την απωλεια ηρθε και η χαλαρωση ... μεγαλη... πολυ μεγαλη... παρολη την γυμναστικη... η μονη λυση πλαστικη... τα χρηματα δεν υπαρχουν... ομως το προβλημα εχει λυση ... αρα καποια στιγμη θα λυθει αρκει να διατηρησω την απωλεια... Θελω γνωμες απο παλιους πως καταφεραν και διατηρησαν την απωλεια ... Τα 5 κιλα που πηρα δεν ειναι θεμα θα τα ξαναχασω οπως εχασα ΟΛΛΑΑΑ τα προηγουμενα το θεμα πως να ελεξω τον ευατο μου και να απαλλαγω απο την υπερφαγια τον τελευταιων 50 ημερων (ισως και η μεγαλη χαλαρωση και η απογοητευση που νιωθω οταν βλεπω την γυμνη εικονα να παιζει ρολο στην υπερφαγια)...
Παρακαλω τις εμπειριες σας... Προσπαθω με τις 3αδες γευματων και με το να φευγω απο το σπιτι και να πηγαινω βολτες να αποσπαω τον εαυτο μου... 1.5 χρονο λειτουργουσε και ειχε θεαματικα αποτελεσματα... τον τελευταιο 1.5 μηνα ομως λογο διαφορων πιεσεων ψυχολογικων δεν λειτουργει... Αν καποιος εχει εμπειρια η καποια αλλη ιδεα θα ηθελα την γνωμη σας...