Quote:
Originally posted by lipimeni
needtoloose σε ευχαριστώ και πάλι..Τι φοβάμαι?με βάζεις σε πολλές σκέψεις και σκέψεις που δεν έχω κάνει ποτέ.Δεν ξέρω τι με τρομάζει.Η αλλαγή ίσως? Το άγχος του να πετύχω? Το άγχος του να μη με απογοητεύσω για άλλη μία φορά?Νιώθω ότι δεν θα τα καταφέρω και ο άλλος μου εαυτός,θα πει: το ήξερα ότι δεν θα τα κατάφερνες. Ένα παιδάκι,σοι που λέμε,με είπε πρόσφατα χοντρή και συγκλονίστηκα. Είχα αρχίσει να έχω μία καλύτερη εικόνα για τον εαυτό μου και τσουπ σοκαρίστηκα. Θα μου πεις,ακούς ένα μωρό και δεν ακούς όλους αυτούς που λένε άλλος άνθρωπος? Και όμως για κάποιο λόγο κολλάω σε αυτή τη λέξη.Σκέφτομαι και το από μικρό και από....μαθαίνεις την αλήθεια..χαχαα .Από την άλλη βγήκα κάποιες φωτογραφίες,όχι ολόσωμες,γιατί δεν τολμώ να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου ολόκληρο(παλιά τολμούσα,αυτό και αν είναι αστείο),ξέρεις στήθος και πάνω και για άλλη μια φορά είπα από μέσα μου: Πως είσαι έτσι? Είσαι απλά πιο συμπαθητική από τότε που ήσουν 134 και λίγο πρησμένη. Καμία αλλαγή.Όλα αυτά είναι που με έχουν ρίξει αυτές τις μέρες..