Ξερει καμια για αυτο τον πολυδιαφημιζομενο πρασινο καφε?εχω διαβασει πολλα σχολια αλλα μηπως ειναι φουσκα?
Printable View
Ξερει καμια για αυτο τον πολυδιαφημιζομενο πρασινο καφε?εχω διαβασει πολλα σχολια αλλα μηπως ειναι φουσκα?
Καλημέρα!Δυστυχώς δεν εχω ιδέα γι' αυτό τον καφέ..Είναι αυτός που διαφημίζουν με τα φακελάκια,, που πίνεις μεσημέρι-βράδυ και χάνεις πολλά κιλά γρήγορα κλπ; Η εννοείς κλασικό καφέ , που απλά τον λένε green γιατί έχει επιπλέον αντιοξειδωτικά?
Αν εννοείς τον πρώτο, γνώμη μου είναι να μην το επιχειρήσεις..Θεωρώ ότι όλα αυτά δεν προσφέρουν τίποτα και ίσα-ίσα μπορεί να κάνουν και κακό..Εαν είσαι σε φάση που θες οπωσδήποτε να πάρεις κάποιο βοήθημα, πιες πράσινο τσαι ή το πολύ πολύ πάρε κάποιο συμπλήρωμα λεκιθίνης.
Οχι δεν εχω σκοπο να παρω απλα μου δημιουργηθηκε η απορια γιατι λεω αν ηταν τοσο καλο εδω δεν θα επρεπε να υπηρχε φορουμ παχυσαρκιας....
Πράσινος καφές - optimusgreencoffee.com Παρέλαβα την παραγγελία, εγκαίρως και τα χάπια λειτούργησαν θαυμάσια.
χαζομ'αρες, μου το είχαν δώσει, πιές κανονικά το καφεδάκι σου (αυξάνει το μεταβολισμό) και είσαι ΟΚ!
πήρα εχθές από το φαρμακείο αναβράζοντα με πρασινο καφε.
έχει δοκιμάσει κάποιος/κάποια?
έστω τα μισά να κάνουν απ ότι λένε κάτι είναι.
Αφού είναι τόσο θαυματουργά αυτά τα σκευάσματα, γιατί αυξάνει η παχυσαρκία παγκοσμίως; Άλλο απ'το να τρώμε με μέτρο και να γυμναζόμαστε δεν υπάρχει. Όλα τα άλλα απλά είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες.